Priepustka k lekárovi počas pracovnej doby

25. jún 2024

Ako to máte v práci,keď viete, že idete k lekárovi?
Musíte dať priepustku vopred podpísať?
Alebo stačí doniesť s pečiatkou od lekára a vedúci to eviduje a podpíše pri robení nasledujúcej výplaty?

Ďakujem.

markaterka
25. jún 2024

My máme tak, že keď vieme dopredu, tak nám vedúci aj podpíše dopredu.

gab1sol
25. jún 2024

Vedúci mi nič nepodpisuje. Dopredu mu len oznámim, aby vedel, priepustku od lekára potom zanesiem na mzdové. To je všetko. Tak zaleží, ako presne to máte nastavené v práci vy.

ruzasipova
25. jún 2024

Praca ako praca. Mala som taku, kde som bez priepustky nemohla odist k lekarovi a ratalo sa presne, kolko som prec. Robili z toho stranu vedu. A potom pracu, kde bolo dobre dat vediet dopredu a este zamestnavatel vysiel v ustrety, kedy sa naozaj musela dat priepustka a kedy sa mohlo len odist skor (lebo bolo volnejsie)

lalilla
25. jún 2024

V kazdej robote som len dopredu oznamila ze vtedy mam lekara a ze to je bud na cely den alebo na cca tolko a tolko hodin. Dopredu mi nikdy nic nepodpisovali, po tom som len doniesla peciatku odovzdala a bolo a len mi to sefka upravila v dochadzke

majka99999
25. jún 2024

U nas bolo aj tak, aj tak. Teraz len poviem, ze kedy idem a cca na kolko a kedy. Priepustku poslem na HR.

viestta
25. jún 2024

Ak viem dopredu, dam si podpisat priepustku, ale pre istotu mam vzdy prazdnu priepustku so sebou ak by sa stale nieco neplanovane a veduca ju podpise dodatocne.