Priateľstvo v práci

2. júl 2023

Priatelstvo v praci - ano versus nie a preco?

lindous
2. júl 2023

Nie som za to, že za každú cenu treba byť kamarát nasilu s každým, ale keď si s niekým rozumiem, tak nevidím dôvod sa nekamarátiť aj mimo práce, len preto, že sme kolegovia... Nekalkulujem výhody/nevýhody, buď si sadneme viac alebo menej, mám aj veľmi dobré kamarátky z práce 😊

viestta
2. júl 2023

Ked si s niekym sadnem, je jedno ci je to kolega, sused alebo ktokolvek iny. S niekym si sadnam viac, s inym menej. Nasilu neudrziavam "priatelsvo" s nikym

biaa
2. júl 2023

Asi zalezi do akej miery. Prehodím s kolegami pár slov sko čo nove aký bol víkend a to je tak vsetko inak sa bavime o praci pre mna sú to kolegovia nie priatelia.

Ale mám kolegyne čo sa navštevujú normálne celé rodiny aj počas volnych dni ale pracuju spolu roky asi sa cítia aj v praci potom lepšie.

Ako proti beriem určite že to v praci môže takyto “priatel” tvoje súkromne veci trebars pouzit voči tebe

olimuc
2. júl 2023

Su ludia kt stretnes v praci a zrazu je to najlepsia kamaratka … ja som pred 13 rokmi odisla ale kamaratstvo ostalo … je to jedina vynimka, ostatni kolegovia prisli odisli, vztahy korektne ale nie prilis blizke

jana_eyre_2
2. júl 2023

Podľa mňa je fajn ak ľudia dokážu spolu normálne vychádzať a ak z toho vzíde priateľstvo je jedno či ide o kolegov, alebo kohokoľvek.. ja mám väčší tim v práci a s väčšinou si rozumiem, ale nemôžem povedať že sme priatelia.. ak by sme sa stali aj priateľmi tak by som bola rada.. takto je to skôr o tom, že sa vieme porozprávať a akceptovať čo je super.. nie však s každým, to je podľa mňa normálne.. čo mi je už proti srsti sú intrigy, ale tak s tým nič neurobím.. len to, že ich nerozsirujem ďalej ak sa nejakú dozviem..

mooonika1975
2. júl 2023

Nie, zásadne to nerobim, hlavne kvôli vysokej fluktuácii zamestnancov. Dosť si treba zvykať na každého osobitne, zaúčať ho, prispôsobiť sa a nie s každým zdieľať pomaly všetko.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
muchotrafka298
2. júl 2023

Ja sa v praci snazim vyjst s kazdym podla moznosti. Po zlych skusenostiach z minulosti o sukromi nerozpravam. Velmi vseobecne temy. Videla som viackrat, ako sa velke kamaratstva v praci skoncili a ludia vytahovali osobne veci pri hadkach. Mam par kamaratov z prace, ale nie sucasnej.

andrea_82
2. júl 2023

Ja som momentalne na materskej, ale v byvalej robote sme boli strasne dobry kolektiv v kancelarii. Boli to kamosky a teraz mi chyba, ze nie som kazdy den s nimi.