Ahojte, napádajú vám povolania pri ktorých je možnosť cestovať? Nemusí to byť cestovanie kvôli práci ale kľudne i práca, ktorú môžeš robiť kdekoľvek si.😊
Ved si pozri digitalnych nomadov - od marketingu po IT. A tiez rozni obchodni zastupcovia, co chodia vynukova do firiem produkty, realitni makleri - ale to skor po Slovensku. A potom vseliakt tursticki sprievodcovia a animatori - to si uz naozaj mozes vybrat cokolvek, svoju oblubenu destinaciu.
rusnovodic
keď robíš napríklad v marketingovej agentúre.. IT.. a tak :D
Prace co sa daju robit kdekolvek: Prekladatel, spisovatel, korektor, influencer, programator, spravca web stranok, marketak,...
vodič, letuška, pilot,
Zať je fyzik.moze robiť kdekoľvek na svete.kde je internet.
@sense že rušňovodič 🤣
Remote work napriklad.
Ono to nie je s remote pracou take jednoduche. Ked si zamestnanec slovenskej firmy a chces robit v zahranici, stavas danovym rezidentom tej krajiny (alebo take nieco). Nasa firma napriklad kvoli tomu neumoznuje pracovat zo zahranicia, ak ked v podstate mozeme robit odkialkolvek, kde je internet
Ja tiez by som chcela takto pracovat, mozme sa spojit a hladat spolocne a pomahat si. 💪👌
prekladatelka, letuska, pilotka, cruise crew, delegatka CK, športový marketing (ten sme robili my a precestovali sme skoro celý svet)... priamych mozností je veľa. Tých nepriamych podľa mňa zas toľko nebude.
Programator