Mám ísť na preventívnu prehliadku prišla mi sms ale nie k môjmu obvodnému ale k lekárovi ktorý má zmluvu s mojim budúcim zamestnávateľom. Treba mi nejaké tlačivo od obvodného? Na pohovore som bola v strese a neviem vypadlo mi to.
Mne personalistka povedala, že si mám ísť od obvodného akurát vypýtať kartu na to vyšetrenie ..... Len zobrali krv, skontrolovali čo mali (v mojom prípade oči, chrbát) a šla som preč.
Ja som na preventivku od mojho obvodneho neniesla nic. Vysetrili, co bolo treba, popytali sa a hotovo.
Ja som potrebovala vypis z karty od obvodneho, kazdy zamestnavatel to ma inak. Na tvojom mieste by som zavolala zamestnavatelovi a opytala sa, pripadne zavolala priamo do lekarovi, ktory bude robit prehliadku.
Ja som nepotreboval nič. Došiel som k pracovnému lekárovi, urobil mi testy vypísal papier ktorý poslal zamestnávateľovi. S mojim lekárom som neriešil nic
nie nepotrebuješ nič ani kartu
Nic netreba. Vsetko sa Ta popytaju. Staci Ti karticka poistenca.
Ja nenosím nič. Chodíme každý rok povinné, skrz rizikové faktory. Len dotazník s rodinnou a osobnou anamnezou
Ja som ani kartu nemusela nosit, na hr mi dali nejaky dotaznik vypisat, ten som niesla so sebou k dr (ten bol v dany den v office). Len sa opytal par otazok a podpisal papier, ze som schopna. To je vsetko.
Nie potrebuješ len zdravotnú kartu.