Preventívna prehliadka pred nástupom do práce

30. sep 2024

Mám ísť na preventívnu prehliadku prišla mi sms ale nie k môjmu obvodnému ale k lekárovi ktorý má zmluvu s mojim budúcim zamestnávateľom. Treba mi nejaké tlačivo od obvodného? Na pohovore som bola v strese a neviem vypadlo mi to.

marikaan
30. sep 2024

Nie potrebuješ len zdravotnú kartu.

michaela789
30. sep 2024

Mne personalistka povedala, že si mám ísť od obvodného akurát vypýtať kartu na to vyšetrenie ..... Len zobrali krv, skontrolovali čo mali (v mojom prípade oči, chrbát) a šla som preč.

zuzanaete
30. sep 2024

Ja som na preventivku od mojho obvodneho neniesla nic. Vysetrili, co bolo treba, popytali sa a hotovo.

br4n
1. okt 2024

@marikaan kartu ti do ruky už v dnešnej dobe nik nedá.

marikaan
1. okt 2024

@br4n ja ju mám doma .

ivka_3335
1. okt 2024

Ja som potrebovala vypis z karty od obvodneho, kazdy zamestnavatel to ma inak. Na tvojom mieste by som zavolala zamestnavatelovi a opytala sa, pripadne zavolala priamo do lekarovi, ktory bude robit prehliadku.

misanthropicdann
1. okt 2024

Ja som nepotreboval nič. Došiel som k pracovnému lekárovi, urobil mi testy vypísal papier ktorý poslal zamestnávateľovi. S mojim lekárom som neriešil nic

hara_vara
1. okt 2024

nie nepotrebuješ nič ani kartu

mamatroch
1. okt 2024

Nic netreba. Vsetko sa Ta popytaju. Staci Ti karticka poistenca.

tetapetra
1. okt 2024

Nič ti netreba,presne ako píše
@mamatroch

nelka93
1. okt 2024

Ja nenosím nič. Chodíme každý rok povinné, skrz rizikové faktory. Len dotazník s rodinnou a osobnou anamnezou

dancingqueen321
2. okt 2024

Ja som ani kartu nemusela nosit, na hr mi dali nejaky dotaznik vypisat, ten som niesla so sebou k dr (ten bol v dany den v office). Len sa opytal par otazok a podpisal papier, ze som schopna. To je vsetko.