Prevádzkuje niekto z vás bar?

22. okt 2021

Dobrý deň, mám takú trosku laickú otázku, nakoľko prvý krát začínam v takom niečom tak by som sa chcela spýtať je tu niekto kto prevádzkuje bar ? Chcela by som sa opýtať na jednu otázku, nechcem sa pýtať takto verejne, nakoľko odborníkov mame všelijakých a komentáre typu načo idem do niečoho v com sa nevyznám atd.by tu bola jedna kopa. Prosím ak je tu niekto, napíšte komentár a napíšem súkromnú správu. Ďakujem

thoughtfulweirdo
22. okt 2021

Môžeš mi napísať správu, manžel má podnik 🙂

ivkazba
22. okt 2021

Brat roky riadi niekoľko barov (dosť vyťažených barov s vysokými ziskami). Tak kľudne napíš. Ale osobne som názoru, že do tohto podnikania by nemal ísť niekto, kto v tom nemá skúsenosti, kto nemá prehľad a kto sa potrebuje na otvorenie baru pýtať na koníku.

stefi_k
22. okt 2021

Je jedno čo kto napiše na sukromnom fore, ale ked sa budeš obavat pitat sa veci, nedopracuješ sa k ničomu. Každy skôr jak neičo vie, tak sa to musi naučť a každy ma iny pohlad na tu istu vec, je dobre sa pozriet na veci z viecerych uhlov.

autor
22. okt 2021

@ivkazba som vyucena čašníčka, pracovala som roky ako čašníčka a teraz som sa rozhodla začať svoje len jednu vec si niesom celkom istá lebo stále to robil niekto iný nemala som v tom prehľad ;)

autor
22. okt 2021

@stefi_k ja sa opýtať nebojím, ale nepotrebujem citat bobe komentáre 🙂 takze ďakujem za radu ;)))

ivkazba
22. okt 2021

Tak sa potom kľudne opýtaj aj mňa, ako píšem, brat dlhé roky riadi niekoľko barov, ak sa bude dať, nemám problém sprostredkovať odpoveď.