Ahojte
Mam len 2 mesiace otvoreny kadernicky salon. Malinky,zamknuty kde si vzdy objednam klientku na cas. Este som zatvaranie prevadzok nezazila tak sa chcem spytat ako to je oficialne,nie jedna babka povedala. Nakolko je mi vrcholne trapne pytat sa klienta ci ma ockovanie alebo prekonal covid, som vlastne vobec opravnena sa ho na to pytat aby mi ukazal doklad ? Alebo som povinna mat ma dverach rezim OP a len o tom oboznamit klienta pred objednanim? Akurat minule som citala ze v prevadzkach nesmu pytat doklad o zdravotnom stave. Ani sa to pytat nechcem. Vdaka
@sasa1310 prosim Ta ty stekaj po niekom inom , pytam sa lebo kazdy bozi den povedia nieco ine a predstav si, 2 x mi nasi muzi zakona povedali kazdy nieco ine ! Mozno sa tu najde pravnik
Možno sa do Vianoc nájde právnik. Stačí 5 minút na gúglenie správnych informácii. A nie čakať rady právnika zadarmo
@sasa1310 prosim Ta este raz, chod si frustraciu zo svojho zleho zivota vybijat niekam inam, ja som sa spytala , x ludi uz ma skusenosti ako majitelia prevadzok a nie pisat ze mam zavriet . Co si myslis ze kto si ked mi kazes co mam robit
@viestta dakujem Ti za priamu odpoved
Musíš len umrieť. Čiže máš na výber i teraz.
@abbey1 na výber určite má ale stačí jedna iniciatívna klientka ako tá z prvého príspevku a hneď jej dajú takú pokutu že rovno môže zatvoriť... ja sa nečudujem, že sa bojí. kto tú pokutu za ňu zaplatí? fico? blaha? harabin? kotleba? ona nemá ani na právnika, nie ešte na dobrého právnika...
vláda si trúfne len na malých živnostníkov, na veľké reťazce nie - ešte uvidíme ako to bude s testovaním v automobilkách, som veľmi zvedavá ako sa k tomu postavia 🙂
sorry, ale máš prevádzku a nevieš kde máš hľadať správne informácie? No na modrom koníku určite. Pokutu kto bude za teba platiť, keď ti tu poradia zle.
Keď fakt nevieš, kde hľadať, tak prevádzku radšej zatvor.
A áno si povinná od nich žiadať, aj na dverách si povinná mať napísané v akom režime funguješ. A pýtať sa ich musíš