Prevádzka baru, kaviarne - rady

lusinda3
30. sep 2013

ahojte maminy,
už mám dosť tejto blbej EU.... dosť som znechutená z kolaudácie čističky...
Chcela by som konečne otvoriť malú kaviarničku, mám tam jedno WC , počítala som s tým, že budem robiť aj druhé ale že aj tretie s tým nie.
Musím mať WC pre zamestnanca /pre mňa/? To nemôžem použiť zákaznícke??? Veď to je už choré. A ako riešiť šatňu pre zamestnancov? Budem tam len ja a žiadnu šatňu nepotrebujem. Stačí nejaký vešiak?? Máte niekto skúsenosť. Nerada by som to zabalila kvôli jednému WC 🙂 Pritom poznám prevádzky,kde nemajú WC pre zamestnanca.

maca_p
30. sep 2013

nooo neviem, ale u nas je cukraren bez wecka. dokonca dve.

darina1952
30. sep 2013

no to je skôr otázka na hygienu, skús tam zavolať a poradiť sa s nimi 🙂

zuzana2000
30. sep 2013

my sme mali bar v meste a aj na dedine, ale poviem ti, že v meste sme museli mať wc aj pre nás personál zvlášť a pre zákazníkov zvlášť, samozrejme pánske a dámske....ale na dedine nám stačilo wc dámske a pánske.

lusinda3
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stardust
30. sep 2013

@lusinda3 neda sa to riesit pristavenou toi toikou niekde tak, aby to zakaznici nemali na ociach?

lusinda3
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzana2000
30. sep 2013

@lusinda3 mali sme takú miestnosť, nie veľkú....ale musela byť.