Ahojte nezemestnane a nezamestnany... Viete mi poradiť? Na úrade práce som dostala informáciu, že preplácajú v plnej výške kurzy... takže kurz máte zadarmo. Treba len vyplniť formulár a nájsť si aký kurz chcem. Aké máte s tým skúsenosti?
Ďakujem 🙂 dúfam, že to bude také jednoduché ako píšete. Akurát ešte hľadám kde ísť... Od známych mám kontakt na školenia... firma v starom meste v BA počítačové... Macrosoft ,asi sa pôjdem opýtať, nech mi poradia čo a ako, už som sa dlho neučila 🙂
Aj na urade by mi mali vediet dat nejaku ponuku kurzov, ktore hradia 🙂 A ked ho uspesne absolvujes tak vsetko v pohode preplatia 🙂
Jasne je to jednoduché. Myslím, že keď som to robila ja tak to bolo okolo 700€. Ja som si urobila viaceré kurzy od 80-150 €. Dali mi to akoby do jedného kurzu na papier. Veľmi mi to pomohlo 🙂
Mne jeden schválili, a potom som chcela ďalší, ale ten mi neschválili, vraj kvôli tomu, že to momentálne nie je dôležité pre trh práce - jednoducho povedané. Chcela som nemecký jazyk. Kurz predtým, čo som absolvovala, tak som musela zložiť skúšky a priniesť im certifikát, že som riadne ukončila. Až vtedy pre platia.
@taniluci jedna sa o rekvalifikacny kurz, najdes podas ziadost absolvujes ukoncis a oni preplatia