Preplácanie kurzov na Úrade práce

taniluci
28. sep 2018

Ahojte nezemestnane a nezamestnany... Viete mi poradiť? Na úrade práce som dostala informáciu, že preplácajú v plnej výške kurzy... takže kurz máte zadarmo. Treba len vyplniť formulár a nájsť si aký kurz chcem. Aké máte s tým skúsenosti?

9lf9
28. sep 2018

@taniluci jedna sa o rekvalifikacny kurz, najdes podas ziadost absolvujes ukoncis a oni preplatia

leonka10
28. sep 2018

@taniluci ja som absolvovala tiez. Preplatili ho cely a dokonca aj cestovne naklady-autobus. Podmienka bola ho uspesne ukoncit. Inak si ho uhradim sama 😊 absolvovali sme ho vsetci...

dominika6
28. sep 2018

@taniluci ked je to zadarmo tak je blbosť to nevyužiť

taniluci
autor
28. sep 2018

Ďakujem 🙂 dúfam, že to bude také jednoduché ako píšete. Akurát ešte hľadám kde ísť... Od známych mám kontakt na školenia... firma v starom meste v BA počítačové... Macrosoft ,asi sa pôjdem opýtať, nech mi poradia čo a ako, už som sa dlho neučila 🙂

ifava
28. sep 2018

Aj na urade by mi mali vediet dat nejaku ponuku kurzov, ktore hradia 🙂 A ked ho uspesne absolvujes tak vsetko v pohode preplatia 🙂

haluta
28. sep 2018

Jasne je to jednoduché. Myslím, že keď som to robila ja tak to bolo okolo 700€. Ja som si urobila viaceré kurzy od 80-150 €. Dali mi to akoby do jedného kurzu na papier. Veľmi mi to pomohlo 🙂

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
haluta
29. sep 2018

@miriam11 nie ja som si našla vlastné akreditované a schválili mi ich.

michi2912
9. okt 2018

Mne jeden schválili, a potom som chcela ďalší, ale ten mi neschválili, vraj kvôli tomu, že to momentálne nie je dôležité pre trh práce - jednoducho povedané. Chcela som nemecký jazyk. Kurz predtým, čo som absolvovala, tak som musela zložiť skúšky a priniesť im certifikát, že som riadne ukončila. Až vtedy pre platia.