Prehodnocovanie - zvyšovanie platu

zuzka38
19. okt 2015

Rada by som vedela ako casto Vam.zamestnavatel prehodnocuje mzdu (ak vobec), a na zaklade coho... Inflacia alebo musite splnat nejake kriteria alebo Vam.mzdu nezvysuju vobec? Ak prehodnocuje Vasu mzdu ovplyvnujete to? Ako? Dakujem 🙂

liz_lemon
19. okt 2015

zvysovali kazdy rok, bol k tomu vzdy taky ako keby pohovor, resp. zhodnotenie, a plany do buducna
viem, ze volakedy nam zvysovali vsetkym rovnako, teraz co som sa dopocula (som na RD), tak uz nezvysuju kazdemu rovnako, a dokonca niekomu vobec nezvysia

zuzka38
autor
19. okt 2015

@liz_lemon dik za info a kolko si uz doma? cize ak niekomu nezvysia myslis, ze je to lebo si "nezasluzi"? nesplni nejake kriteria?

liz_lemon
19. okt 2015

@zuzka38 3 roky som uz mimo, neviem ake je kriterium, ze komu ano, a komu nie, lebo niekedy naozaj nezvysia ludom, co poctivo makaju

muska_miruska
20. okt 2015
Používateľ muska_miruska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od muska_miruska.

pokiaľ viem, tak ono väčšinou každý rok, aspoň v takých zabehnutých (a serioznych) firmách.

zuzka38
autor
20. okt 2015

@muska_miruska mna to zaujima cisto pre moj osobny prieskum a konkretne 😉 cize u tvojho zamestnavatela/ v tvojej firme.. A na zaklade coho zvysovanie je ak je..

viera27
20. okt 2015

hm, u nas nie je zvysovanie plosne. Za svoju pracu sme plateni dobre, takze obvykle poziadavku o zvysenie sprevadza aj ziadatelovo zdovodnenie (zvysenie kvalifikacie, prijem zodpovednosti trebars za riadenie ludi, zmena pracovneho zaradenia atd atd).

zuzka38
autor
20. okt 2015

@viera27 super, ze si spokojna so mzdou to sa malokedy vidi resp.ppcuje ze sme dobre plateni 🙂 a dik za info 😉

janulkadca
21. okt 2015

Ahojte maminy.Som na RD,počas tejto doby moj zamestnavatrl zvysoval platy.Chcem sa predcasne vratit do prace(maly bude mat dva roky).Dostanem automaticky aj ja vyssi plat slebo musim o to poziadat.Mam na to vobec narok?Jana

liz_lemon
23. okt 2015

@janulkadca narok mas, ale radsej poziadaj v zmysle § 157 odsek 1 ZP

janulkadca
29. okt 2015

Dakujem