Rada by som vedela ako casto Vam.zamestnavatel prehodnocuje mzdu (ak vobec), a na zaklade coho... Inflacia alebo musite splnat nejake kriteria alebo Vam.mzdu nezvysuju vobec? Ak prehodnocuje Vasu mzdu ovplyvnujete to? Ako? Dakujem 🙂
pokiaľ viem, tak ono väčšinou každý rok, aspoň v takých zabehnutých (a serioznych) firmách.
@muska_miruska mna to zaujima cisto pre moj osobny prieskum a konkretne 😉 cize u tvojho zamestnavatela/ v tvojej firme.. A na zaklade coho zvysovanie je ak je..
hm, u nas nie je zvysovanie plosne. Za svoju pracu sme plateni dobre, takze obvykle poziadavku o zvysenie sprevadza aj ziadatelovo zdovodnenie (zvysenie kvalifikacie, prijem zodpovednosti trebars za riadenie ludi, zmena pracovneho zaradenia atd atd).
Ahojte maminy.Som na RD,počas tejto doby moj zamestnavatrl zvysoval platy.Chcem sa predcasne vratit do prace(maly bude mat dva roky).Dostanem automaticky aj ja vyssi plat slebo musim o to poziadat.Mam na to vobec narok?Jana
@janulkadca narok mas, ale radsej poziadaj v zmysle § 157 odsek 1 ZP
Dakujem
zvysovali kazdy rok, bol k tomu vzdy taky ako keby pohovor, resp. zhodnotenie, a plany do buducna
viem, ze volakedy nam zvysovali vsetkym rovnako, teraz co som sa dopocula (som na RD), tak uz nezvysuju kazdemu rovnako, a dokonca niekomu vobec nezvysia