Ahojte chcem sa opýtať, ako to funguje som na Predĺženej rodicovskej dovolenke ,Začala som pracovať na dohodu otázka je koľko % sa zdanuje s dohody ? Ďakujem veľmi pekne
A si na predlzenom zo zdravotnych dovodov al na neplatenom? Ak na neplatenom, tak myslim,ze nemozes mat ziadny prijem. Aspon to tak bolo
@anesim vidis a ja som to automaticky brala ze na platenom ked sa uz pyta.
Na predĺženej neplatenej rodičovskej dovolenke (volá sa to osoba starajuca sa o dieťa do 6rokov)môžeš pracovať na dohodu ale dieťa môžeš mať v škôlke len 4hodiny, ak si na predĺženej rodičovskej dovolenke zo zdravotných dôvodov dieťaťa, môžeš aj pracovať aj mať dieťa v škôlke na celý deň.
@pettaaa Ďakujem na platenom rodičaku
@bublinka1426 ďakujem
@bublinka1426 trochu neskôr odpisujem ... Ale áno na platenom ☺️ Ospravedlňujem sa zabudla som to napísať
@melanta Bola som na úrade práce sa pýtať Pani povedala že tam není problém pracovať či na dohodu alebo zmluvu keď je RODIČOVSKÝ PRÍSPEVOK predĺžený a platení ☺️
Nikde nepíšem, že ak si na platenom, nemôžeš pracovať. Ak máš platený predĺžený rodičovský, môžeš pracovať na dohodu, na normálny TPP, môžeš ich mať dokonca niekoľko. Ja som reagovala na reakciu, kde niekto písal, že na neplatenom sa môže na dohodu pracovať.
ako normalny PP pomer si myslim