Predĺžená rodičovská dovolenka a práca na dohodu

9. sep 2024

Ahojte chcem sa opýtať, ako to funguje som na Predĺženej rodicovskej dovolenke ,Začala som pracovať na dohodu otázka je koľko % sa zdanuje s dohody ? Ďakujem veľmi pekne

bublinka1426
9. sep 2024

ako normalny PP pomer si myslim

anesim
9. sep 2024

A si na predlzenom zo zdravotnych dovodov al na neplatenom? Ak na neplatenom, tak myslim,ze nemozes mat ziadny prijem. Aspon to tak bolo

bublinka1426
9. sep 2024

@anesim vidis a ja som to automaticky brala ze na platenom ked sa uz pyta.

pettaaa
9. sep 2024

Na predĺženej neplatenej rodičovskej dovolenke (volá sa to osoba starajuca sa o dieťa do 6rokov)môžeš pracovať na dohodu ale dieťa môžeš mať v škôlke len 4hodiny, ak si na predĺženej rodičovskej dovolenke zo zdravotných dôvodov dieťaťa, môžeš aj pracovať aj mať dieťa v škôlke na celý deň.

autor
9. sep 2024

@pettaaa Ďakujem na platenom rodičaku

autor
9. sep 2024

@bublinka1426 ďakujem

melanta
10. sep 2024

@pettaaa nemáš pravdu, ak by bola ako osoba starajúca sa o dieťa do 6 rokov, nemôže pracovať ani na dohodu ani nijak inak, proste nemôže odpracovať ani minútu za mesiac. Takže pozor na nepravdivé informácie, ktoré posúvaš a ktorými môžeš niekoho zaviesť a bude mať potom problém.

autor
24. okt 2024

@bublinka1426 trochu neskôr odpisujem ... Ale áno na platenom ☺️ Ospravedlňujem sa zabudla som to napísať

autor
24. okt 2024

@melanta Bola som na úrade práce sa pýtať Pani povedala že tam není problém pracovať či na dohodu alebo zmluvu keď je RODIČOVSKÝ PRÍSPEVOK predĺžený a platení ☺️

melanta
24. okt 2024

Nikde nepíšem, že ak si na platenom, nemôžeš pracovať. Ak máš platený predĺžený rodičovský, môžeš pracovať na dohodu, na normálny TPP, môžeš ich mať dokonca niekoľko. Ja som reagovala na reakciu, kde niekto písal, že na neplatenom sa môže na dohodu pracovať.