Predavačka slnečných okuliarov Spirit - pohovor

mika20
4. mar 2015

Ahojte nemate nahodou niektora z vas skusenosti z touto pracou?ako u nich prebieha pohovor co od vas vyzaduju?Ak mate nejake skusenosti alebo ste uz u nich pracovali budem rada ak sa o ne podelite. 🙂 Pretoze sa mi naskytla moznost ist tam pracovat tak zhanam dajake info.

dada1212
4. mar 2015

ja som bola na pohovore veľmi dávno, ešte počas štúdia, popravde nenadchlo ma to. detaily si úplne nepamätám, ale viem že to bolo za najnižšiu možnú hodinovú sadzbu aká vtedy bola možná, samozrejme máš aj hmotnú zodpovednosť za okuliare. neviem kde by si mala predávať, či dnu alebo von, ale ja som mala von a bolo tak, že ked je pekne by som robila celé dni od rána do večera, keby pršalo vkuse napríklad týždeň, tak by som aj týždeň nerobila, lebo vtedy si slnečné okuliare nik nekúpi.
viac si nepamätám, ale v sezone majú tie inzeráty vkuse dookola všade, nik tam dlho nevydrží, takže asi nič extra a veľa sa nezmenilo.
radšej by som skúsila nejakú predavačku v obchode v nákupnom centre ako toto

majuskabobi
5. mar 2015

@mika20 tak presne ako Ti píše dada1212. aj ja som bola na pohovor, a hrozny trapas-v lete predávajú slnečné okuliare na ulici, v zime petardy v obchodakoch. a platena si od toho koľko toho predáš.. ja som sla na pohovor, dokonca som "uspela" v prvom kole, ale do druhého som sa veru nehrnula..radšej by som v potravinách jogurty vykladala ako toto, nedocenena praca, ani nerozmyslaj nad tym,ak mozem poradiť 🙂

petulda333
5. mar 2015

Neodporucam...este okuliare ako tak ale hrozny problem dostat peniaze od nich...pracovala som pre nich trikrat aj okuliare aj petardy ale uz nikdy!

mika20
autor
5. mar 2015

Diky baby za rady natom pohovore som nakoniec bola ale asi som neuspela pretoze vraveli ze sa este dnes do 8mej ozvu ale sa neozvali .Este mozno zajtra ale asi uz nie.

anna455
10. mar 2015

@mika20 A ako prosím ťa prebiehal ten pohovor?