Ahojte, chcela by som sa zveriť, pracujem v obchode v oblasti kúrenia a vody, som v skúšobnej dobe a prácu nezvládam, príliš technických veci, to som predpokladala, ale že skúsim, ale nebaví ma to, chcem skončiť v skúšobnej dobe. Máte podobnú skúsenosť? Hlavu mám ako balón po ďalšom týždni, otras
Aj mne sa stalo a hoci v inej oblasti, ale nebavilo ma to. V skúšobnej dobe nie je problém ukončiť pracovný pomer a ísť do inej prace.
Ako dlho si tam zatiaľ?
@arianna25 mesiac, snažila som sa zvyknúť, ale veľa zodpovednosti a malý plat a každý kto príde chce technické rady, ktoré vie človek hlavne, čo to musel vidieť v praxi
No ja som po mesiaci odišla dávnejšie z práce ktorá má nebavila a to sa ani netrebalo učiť nič odborné.
Myslím si že kľudne odíď keď ťa to nebaví. Je veľa učenia k tomu a zrejme nie je to oblasť ktorá by ťa nadchýnala. Keby ťa to bavilo tak by si si sama poháňala informácie a verím že sa tam treba veľa učiť.
Mne by to nestalo sa tú námahu keby ma to nebavilo.
Myslím že by nemal byť problém porozprávať sa s vedúcim a dohodnúť sa ku ktorému dnu ukončíte zmluvu.
Budeš sa potom venovať niečomu čo ťa bude baviť viac a pohoda.
Stal sa mi aj opačný prípad, že som skúsila robiť prácu s tým, čo ja viem, vyskúšam, a chytilo ma to.
Treba skúšať nové veci 😊
@arianna25 Hej, nemám k tomu vzťah a je to trápenie pre mňa, ale cítim sa blbo z toho všetkého, ďakujem ti za povzbudenie aj ako si to mala ty🙂
Na to je skúšobné doba. Skúsila si, nevyšlo. Nevadí. Hľadaj ďalej. Každá skúsenosť navyše je dobrá.