Predajkyňa v predajni kúrenie, voda

martinna181
25. okt 2024

Ahojte, chcela by som sa zveriť, pracujem v obchode v oblasti kúrenia a vody, som v skúšobnej dobe a prácu nezvládam, príliš technických veci, to som predpokladala, ale že skúsim, ale nebaví ma to, chcem skončiť v skúšobnej dobe. Máte podobnú skúsenosť? Hlavu mám ako balón po ďalšom týždni, otras

koniarova
25. okt 2024

Na to je skúšobné doba. Skúsila si, nevyšlo. Nevadí. Hľadaj ďalej. Každá skúsenosť navyše je dobrá.

arianna25
25. okt 2024

Aj mne sa stalo a hoci v inej oblasti, ale nebavilo ma to. V skúšobnej dobe nie je problém ukončiť pracovný pomer a ísť do inej prace.

arianna25
25. okt 2024

Ako dlho si tam zatiaľ?

martinna181
autor
25. okt 2024

@arianna25 mesiac, snažila som sa zvyknúť, ale veľa zodpovednosti a malý plat a každý kto príde chce technické rady, ktoré vie človek hlavne, čo to musel vidieť v praxi

arianna25
26. okt 2024

No ja som po mesiaci odišla dávnejšie z práce ktorá má nebavila a to sa ani netrebalo učiť nič odborné.
Myslím si že kľudne odíď keď ťa to nebaví. Je veľa učenia k tomu a zrejme nie je to oblasť ktorá by ťa nadchýnala. Keby ťa to bavilo tak by si si sama poháňala informácie a verím že sa tam treba veľa učiť.
Mne by to nestalo sa tú námahu keby ma to nebavilo.
Myslím že by nemal byť problém porozprávať sa s vedúcim a dohodnúť sa ku ktorému dnu ukončíte zmluvu.
Budeš sa potom venovať niečomu čo ťa bude baviť viac a pohoda.

arianna25
26. okt 2024

Stal sa mi aj opačný prípad, že som skúsila robiť prácu s tým, čo ja viem, vyskúšam, a chytilo ma to.
Treba skúšať nové veci 😊

martinna181
autor
26. okt 2024

@arianna25 Hej, nemám k tomu vzťah a je to trápenie pre mňa, ale cítim sa blbo z toho všetkého, ďakujem ti za povzbudenie aj ako si to mala ty🙂