Pre ktorú prácu sa mám rozhodnúť?

20. dec 2024

Dobrý večer, hľadám si prácu. Mám dve ponuky. Vedúcu na benzínke omw alebo pracovník na pobočke v banke. Robili ste niekto reálne vedúcu alebo v banke? Je to pre mňa nové a neviem negatíva a pozitíva jednej aj druhej práce a neviem, čo je lepšie si vybrať. Obe ponuky mám v štádiu, že má prijímajú. Plat je rovnaky cca je tam rozdiel 100e. Ale o peniaze mi až tak nejde, skôr, že čo je ako náročné a čo je lepšie a čo horšie. Ďakujem za skúsenosti

rozculena
20. dec 2024

v banke máš fix? Nie je to tak,že máš nejaký základ a zvyšok dostaneš podľa toho,koľko predáš produktov?
Na pumpe budeš mať asi hmotnú zodpovednosť,či?

beata_k
20. dec 2024

Na bezinke su aj nocne? Ja by som brala banku.

autor
20. dec 2024

@rozculena áno fix 1400 a predaje sú vyplácané kvartálne ako odmeny. Alebo ako inak platia banky? Dúfam že nezavadzaju lebo návrh zmluvy ešte nemám

autor
20. dec 2024

@beata_k nie nočné nie sú iba ranné a víkendy voľno

glorikarebeka
20. dec 2024

Pumpa musí byť zahul...nonstop otvorené
Z týchto dvoch radšej banku

veronikaszabova
20. dec 2024

Banka fix 1400€? 😀😀 Pobavilo

petracandle
20. dec 2024

Kamoška robí na benzínke a za mňa hnus. Doslova aj hajzle musí čistiť🤮 teda, samozrejme im tam chodí upratovacia služba, ale keď sa počas dňa niečo stane, tak to musia upratať oni. A to isté dlážky a podobne. A keď má nočnú, tak ani vtedy nemá kľud lebo čistia stroje (kávovar, na hotdog) alebo inventúru. Ale neviem či to je tak na každej alebo to len ona má tak hrozne 😃🤷🏼‍♀️

autor
20. dec 2024

@veronikaszabova ako to je potom s platom reálne plus?

autor
20. dec 2024

@petracandle a na akej robí? A vedúcu tam robí? Mňa slahne takže ani banka ani benzínka bože kam pôjdem 😂

rozculena
20. dec 2024

dobre si prezisti ten plat v banke,potom by som skôr brala banku,je to "čistejšia" robota

petracandle
20. dec 2024

@autorka na OMV a je bežná pracovníčka. Ale počula som, že sa to aj líši prevádzka od prevádzky. Určite sa na toto informuj

baboobchod
20. dec 2024

A to ťa vzali “za vedúcu” bez akýchkoľvek skúseností?
Píšeš o dvoch totálne odlišných pozíciách, tak to ťažko radiť. Možno vzdialenosť do práce? Možnosť rastu? Čo by ta viac bavilo? Budeš mať nervy na klientov v banke? Ponúkať produkty, plniť plány? Na tej pumpe čo presne budeš mať na starosti?

katica06
20. dec 2024

@petracandle muž odpracoval 10 rokov na benzínke, nemusel hajzle čistiť, nikdy nemal nočnú, a nebolo treba čistiť stroj na hotdog lebo sa predávali iba bagety a iné balené jedlo. Nie je benzínka ako benzínka.

patus_2
21. dec 2024

Z týchto dvoch by som radšej brala benzínku, aj keby som mala toalety čistiť. V banke, nech nazvú tú pozícii hocijako krásne, stále je to o Tom, že musíš ponúkať produkty, uzatvárať účty, poistky... Máš strašný tlak na výkon zhora a nie každý má žalúdok na túto prácu.
Čo sa týka benzínky, tak tiež to nie je ružové, nočné služby, práca s rôznymi ľuďmi a všetko vyššie spomenuté...

elenka1907
21. dec 2024

Napíš mi súkromnú správu, robila som zástupkyňu veducej tak viem co to je, síce na shell ale to mas vsade podobne

autor
21. dec 2024

@baboobchod mám skúsenosti, robila som regionálnu manažérku, kde som mala na starosti 10 prevádzok, firemné auto, fajn plat ale ... Rodina a čas išli bokom na úkor práce, premotivovany riaditeľ, okrem iného nervák, nepríjemný a vulgárny clovek... Toto bol naozaj nátlak z hora, z časti aj šikana na pracovisku... Takže životopis mám dobrý, no zdravie len jedno...

autor
21. dec 2024

@elenka1907 píšem, ďakujem za viac info.

larisa
21. dec 2024

Mňa by nebavilo v banke ponúkať všelijaké produkty ľuďom a otravovať ich alebo im vyvolávať. Asi by som vybrala benzinku. Ale skús počkať možno po Novom roku nájdeš nejakú tretiu ponuku .

tamitamitami
21. dec 2024

Banka, je to fajn robota.

mogaa
21. dec 2024

@tamitamitami to je len "pohľad z vonku".....nie, banka nie je fajn robota.....sú to tlaky na plnenie plánov...denne len plány, plány a plány....koho si obvolala, komu i čo ponúkla, čo si reálne predala.....a vedúca na benzínke robí to čo ostatní zamestnanci, len je tam väčšia zodpovednosť.....

klotildabazarik
21. dec 2024

Musis vyskusat darmo ti tu napise 7 ludi jedno a 6 ludi druhe rozhodovat sa na základe toho co vyhovuje inim je blbost

tamitamitami
21. dec 2024

@mogaa Priateľ robil v banke a bol veľmi spokojný. Plat mali krásny, pracovná doba tiež super, odmeny dobré, rôzne benefity.