Prax v oblasti administratívny a výber inej oblasti

12. sep 2023

Ahojte. Chcela by som sa opýtať na váš názor, mam 6 ročnú prax v oblasti administratívy, dosť toho viem v tejto oblasti... nedari sa mi po MD nájsť prácu, všade im bud vadilo že by som bola veľa na OCR keďže terajšie deti sú chorlave, že si to nemôžu dovoliť, alebo sa robilo od 6tej...
Ponúk nieje ani veľa, tak rozmýšľam že upustim od administratívy a pôjdem napr za pokladňu, do obchodu ... čo myslíte, je to spravne rozhodnutie alebo mam pokračovať ďalej v hľadaní? Ďakujem

kvetinka75
12. sep 2023

zober prácu aj v obchode a popri tom si môžeš hľadať v administratíve.

guiseppinka
12. sep 2023

Potrebujes peniaze? Ak ano, tak chod za pokladnu alebo inu pracu, aby si vedela vykryt teraz toto blbe obdobie chorob... Medzitym si sprav nejaky kurz, bud atraktivnejsia pre zamestnavatela a stale hladaj...

domireb
12. sep 2023

Poviem ti, ako to vidím ja teraz. Mám tiež mnohoročnú prax v administratíve,v podstate od školy som nič iné nerobila, teraz sa počas RD obzerám po robote - tpp 800€, 8:30-17.. a na takúto pozíciu príde 250 CV, ako môzeš súperiť s dievčatami po škole,čo by šli kludne aj za 700-750, neni problem ostat po 17, ziadna ocr.... ked ty mas dieta.. osobne, zivotopis si poslem,ale obzeram sa po inych oblastiach.

denkabemommy
12. sep 2023

@domireb pozri sa aj na to z druhej strany, ty máš zázemie, deti a na ďalšiu matersku asi neplánuješ ísť, keď si hľadáš prácu. Keďžto mladá, bezdetná môže kludne do pol roka otehotnieť, čo znamená pre zamestnávateľa veľké mínus 🙈. Vždy sú viaceré uhly pohľadu, je na tebe, na ktorý sa zameráš ty 🙂