Pracujúce slobodné maminy a zatvorené škôlky

25. apr 2020

Naskytla sa mi výborná pracovná ponuka a aj lacný podnájom, krásne by mi to finančne vyšlo s tým že by som si mohla ešte aj niečo ušetriť preto nechcem tuto možnosť prepásť. Háčik je v tom že mám malého dvojročného syna a nemám ho kam dať kým by som bola v práci a tu vás prosím o radu ako ste to zvládli slobodne maminky s dieťaťom napríklad cez prázdniny keď boli škôlky alebo jasle zatvorené ? Obidvaja stari rodičia z mojej aj druhej strany sú relatívne mladi a stále pracujú... opatrovateľka, keď som videla cenu tak som skoro odpadla, pýtajú veľmi veľa.

zuzubb007
25. apr 2020

Keďže nema z rodiny nikdo čas, riešila by som to tak, že ak si z väčšieho mesta vybavis si na dva tri týždne súkromné jasle dá sa to podľa mňa zvládnuť, len treba rátať že dvojročné dieťa bude choré každú chvíľu a to je skorej horšie riešiť s kým bude lebo predpokladám, že každý mesiac voľno sa nebude dať

evittam
25. apr 2020

No bud jasle alebo opatrovateľka. A nemusí byt dieta každú chvíľu choré. Mam dve. Ziadne choroby.

autor
25. apr 2020

@zuzubb007 práveže malé mestečko úplne som rada že tu je aspoň škôlka a škola len do škôlky ho ešte nevezmú

3009
25. apr 2020

Tak si nájdi mamičku na MD či RD a možno ti za nejakú odplatu postráži dieťa. Ak nie tak súkromné jasle a vybaviť si príspevok na jasle ak dieťa nemá 3 roky.