Pracujete niektora mamicka z domu?Chcela by som skusit nejaku takuto pracu.Neviete mi poradit ? dakujem pekne
@sovca11 V prvom rade zalezi na tom co vies robit, co mozes ponuknut. Na doma su vacsinou mozne skutocne odborne prace.
Predaj kozmetiky a rozne dalsie MLM praktiky su mozno dobre tak na male privyrobenie, ale to musisvkuse otravovat ludi a nukat im produkty, alebo si urobit z priatelov na facebooku sprostych, ze aha objavila som nieco skvele co pouzivam, ak chcete aj vy napiste mi sukromnu spravu objednam aj vam.
ach jaj, otravné ponuky na MLM tu začnú o 3,2,1....
no, záleží od toho čo vieš. Napríklad môžeš ponúkať do učovanie, ak ovládaš jazyky, tak aj cez skype. Alebo varovať deti, upratovať, robiť jazykové korektúry aj pre nejaký internetový portál, alebo ísť cestou handmade.. Môžeš písať vlastný blog, a ak v tom budeš dobrá budú sa ti ohlasovať firmy na spoluprácu, alebo aj tu na MK si vedia zarobiť mamičky ako ambasádorky..
@sovca11 určite závisí, čo vies ponúknuť- ja pracujem pre pôvodného zamestnávateľa z domu, neviem si to vynachváliť, plus prednášam odborne predmety na VS v cudzom jazyku...
sused je architekt...tiež sedí doma, neuteká na 6 hod. ráno do práce...
Ja uz pol roka pracujem z domu ( MLM ) a ano 3mesiace par € zarobok, ale uz som bola 2krat povysena, lebo sa tomu venujem a nikoho neotravujem ako tu pisu. A so zarobkom som nadpriemerne spokojna. Toto je ale praca pre takych, ktory chcu mat svoj biznis a nie len par € napriklad z handmade produktov. Niektore to ani nepochopia, ze ako vlastne MLM funguje a ako zarabat 1000-ky €. Ja som prve mesiace mala chaos, ale uz v tom mam jasno 🙂
@29simona29
@ollynka ja žijem v malom meste je rok 2019 a ked chcem pre niekoho pracovať z domu, tak ako si to vlastne predstavujem , to že sa dajú jednoducho prepojiť počítače s firemným a pri 6 r.dieťati aby som mala pohyblivú prac.dobu nikto nechce ani počuť. Ja si niekedy pripadám veeľmi bezmocne a trochu ako v praveku.
@ollynka oni oslovili mňa... Poznali mňa, moju prácu, tak mi to samy ponúkli.
Pri dieťati sa to úplne dá stíhať tým, že to robím kedy ja chcem. Snažím sa vždy niečo porobiť keď spí, alebo je doma muž. Niekedy ma niečo napadne aj len tak za behu, tak si to len poznačím a keď je čas, tak sa do toho pustím. Mne to takto popri RD úplne vyhovuje a aj na nich vidím, že sú spokojní a mám už pár ponúk aj po skončení materskej
@ollynka to ti úplne verím, ja som mala už dlho pred MD predstavu, že budem chciet popri dieťati skĺbiť aj kariéru, tak som pri nástupe na MD navrhla zamestnávateľovi, že by som svoju prácu vedela čiastočne zabezpečiť aj z domu a dohodli sme sa. To prednášanie je len bonus k tomu, tým som ale chcela povedat, že ani u mna to nikto nebral samozrejme, všetci z mojej prace, ktorí sa dozvedeli, ako budem fungovať popri MD na mna pozerali, akoby som spadla z Marsu, otázky typu preco si nechcel radšej užiť dieta boli na dennom poriadku. Pritom to, že sa čiastočne venujem práci sa nijako nevylučuje s tým, že by som si nemohla uzivat matersku, ale jedna vec je ista, skrátene zväzky a prace z domu najmä pre mamicky na MD sú u nás ešte v plienkach a naša spoločnosť absolutne nie je takto nastavená, čo je veľká škoda. Verím, že postupne aj zamestnavatelia pochopia, že by týmto ponúkli nielen benefit mamičkám na materskej, ale v prvom rade sebe...Držím palce!
Zdravím, má niektorá skúsenosť s dandy toys práca nana doma,?
Ahojte, ja som zacala tazit coiny na appumbrella. Je tam potrebny pociatocny vklad cca 24,12 Eur ale tento sa vam vrati v prvych dvoch mesiacoch. Zacina sa pomaly, nakupom jednej veze na tazenie coinov, ale postupne si viete veze dokupit za utrzene peniazky a tak si svoj prijem zvysit. Nejedna sa o ziaden podvod, vyplaty su na bankovy ucet, overenie uctu prebieha seriozne a trva niekolko dni ( potrebne je cislo uctu, IBAN, SWIFT a kopia vasho obcianskeho preukazu ) ziadne paypal sracky bez overenia atd. Kto ma zaujem kontaktujte ma cez spravu, ozaj je to real, je to certifikovane, viem poslat promo video a rozhodnete sa. Neslubujem na zaciatku top zarobky, ale casom sa viete pekne vypracovat.
@timilv krasne si to vystihla 😊a da sa uzit aj md/rd aj praca ✌👍
Ja tiez robim z domu, popri rd uz teraz, cas sa vzdy najde a ano, aj ked su deti chore, to nie je ziadna vyhovorka. Popri detoch sa da, ale je pravda, ze casto na ukor svojho komfortu. Cize ked zaspia 👍ale to nie je ziadna vyhovorka, ze teraz su deti chore, neviem robit, teraz nie je muz doma, neviem robit. Tak ako chcete robit z domu? Len ked mate idealne podmienky?
Mam kamosku, tiez robi to co ja z domu, ja mam 2 male deti, ona jedno a da sa to. Len sa treba hecnut a trosku opustit komfortnu zonu. Mame terminovu pracu, nik nas nezastupi a robime v pohode, zarobit si zarobime a este aj doma sme s detmi 😊
@rastikovalucka trocha som to prešla na internete, to je v češtine všetko keď pracuješ? je to jednoduché pre každého? a ešte či sa nemôžem nejak dostať moc do mínusu aby som si nenarobila dlhy. Pošli mi prosím ťa video, pozriem si to.
Ahojte, do nasho zakaznickeho centra hladam nemecky hovoriacu pracovnicku, 8h denne, praca z domu, nemcina C1, anglictina na komunikativnej urovni, plat 800€ + dohodou. Idealne pre mamicky Pre viac info ma prosím kontaktujte.
@vo ahoj vies mi poslat viac info? Som projektova manazerka z jednej nemenovanej IT firmy, momentalne doma na rodicovskej dovolenke. Mam certifikat C1 z nemeckeho jazyka z Goetheho institutu vo Viedni, AJ na komunikativnej urovni. Dakujem.
@rastikovalucka poslala som do spravy 🙂
Len pre info, dandys výroba marionet ziadnu pracu na doma na internete neponuka, bol to podvod. Ponukaju pracu len cez úp. Aby niekto nenaletel.
@sovca11 ja napríklad robím z domu popri RD na dohodu marketing pre jeden hotel. Dá sa tým slušne zarobiť a hlavne robím to kedy ja chcem a koľko chcem. Nemusím nič predávať, ponúkať,...
Ja hlavne neverím tým kadejakým firmám s kozmetikou, čistiacimi (už som dokonca zachytila aj nejaké tréningové plány) a neviem čím všetkým, takže do toho by som ja osobne určite nešla 🙂
Hlavne to ale určite závisí od toho, čo koho baví a čo robiť naozaj vie... Kamarátka má napríklad tiež super platenú robotu z domu- robí ekonómku pre jednu firmu. Má to na živnosť, ale do roboty ide max 2 dni do mesiaca a všetko si chystá z domu. Ďalšia kamarátka robí preklady pre jazykovku. Normálna robota sa určite dá nájsť... Ale v prvom rade to závisí od Vás 🙂