Posledne dni tu je veľa príspevkov o školách.Pochvalte sa vedeli ste čo chcete študovať, pracujete v obore či úplne inom?Ja mám skoro 40 r pracujem v zaujímavom obore, dobrý plat, ale vôbec to nepovažujem za prácu, ktorá ma napĺňa a idem dať výpoveď.
Vedela som čo chcem študovať a pracujem v odbore.. nemenila by som, práca ma baví 🙂
Nie, nepracujem a ani som nikdy nepracovala. Vypracovala som sa napriek tomu aj napriek tomu, že som nemala VŠ. Tú som robila až neskôr, keď som vedela, že budem chcieť podnikať v obore, kde na získanie oprávnenia je zo zákona potrebná VŠ. Dať výpoveď je fajn, ak človek vie čo chce. Ja som tesne pred 40 dala výpoveď, vedela som, že pôjdem podnikať, urobila som si ešte pár mesiacov dovolenku pri mori ako zaslúžený oddych po rokoch zamestnania. Ale nedávala by som výpoveď, pokiaľ by som nemala nielenže premyslené, čomu sa chcem venovať, ale pokiaľ by som nemala všetko nachystané na podnikanie. Alebo na inú prácu.
Áno , už 27 rokov, samozrejme nie na tom istom mieste
Od kedy som skončila školu, pracujem v odbore, ktorý som vyštudovala, baví ma to, nechcela by som robiť niečo iné.
vysoku skolu nemam, strednu mam absolutne nesuvisiacu s tym co robim
ja som maximalne spokojna so svojou pracou, nie je to ziadna zasluzila cinnost, ocenenie za nu tiez nedostanem ale mam rada co robim 🙂
inak nezvyknem tu robit jazykovedne okienko ale obora je zvernica, ty pracujes v nejakom odbore nie v obore (teda aspon myslim)