Pracujete v odbore, ktorý ste študovali? Áno? Nie? Ľutujete to?
@lucy992 Robim presne to, co som vzdy chcela, takze ano, pracujem v odbore, ktory som vystudovala. Mam 50 rokov a este som to neolutovala.
Áno 🤗
Nie a nie.
Ciastocne. Teda velmi vela vyuzivam poznatky zo skoly. A moj odbor sa da uplatnit roznymi smermi, ale nerobim tu najuzsiu specializaciu.
Ano, studovala som IT a aj sa tym zivim, nemenila by som nikdy
Ano, presne v nom, samozrejme ze nie vsetko, co som sa ucila na vysokej, aj vyuzivam, ale to sa asi nikdy vopred neda povedat, co presne clovek vyuzije. Ak by som este raz bola na skole, rozhodne by som studovala este intenzivnejsie.
@surama v ktorom odbore sa da pracovat len cez znamosti?
Ja vobec nepracujem v odbore, kt. som vystudovala, ale myslim, ze aspon ciastocne vyuzivam nejake tie analyticke znalosti/schopnosti. Nelutujem a hlavne, urcite sa zase posuniem niekam dopredu/nevydrzim roky na jednom mieste.
Som strojarka, a takmer celý život pracujem v strojarine, okrem pár krátkodobých pokusov o niečo iné. Technické výkresy, to je skratka moje☺️
Áno a nie.
Nie nepracujem a nie nelutujem, jedine co lutujem ze som zabila 3 roky nezmyselne "studovanim" na dennom, mohla som radsej pacovat a studovat externe. (nehovorim, bola to sranda, ziadna zodpovednost, iba zabava, party, studentsky zivot aj to ma co do seba, ale z pohladu financii a zabezpecenia do buducnosti to proste boli premrhane roky)
@lucy992 áno a neľutujem
Teraz uz nie robila som len jeden rok a potom som uz zostala doma s detmi muz je stolar a robi ho uz 35 rokov stale
Áno, neľutujem
Ciastocne ano. Odbor, ktory som studovala zahrna ciastocne aj moje zamestnanie i ked primarne zameranie studia je v inej sfere. Vedomosti a zrucnosti ziskane z VS pri praci vyuzivam.
A nelutujem. Uz ked som koncila VS vedela som, ze toto je smer, ktorym sa cca vydam.
Dnes by som si zvolila iny odbor, ale zas to neberiem tak, ze vyber VS bol zle zivotne rozhodnutie.
Vyštudovala som geodéziu a aj to robím, už vyše 21 rokov. Milujem svoju prácu. Aj keď je to niekedy náročné, napríklad taká celodenná meračka v 35 stupňových horúčavách, alebo v -5 stupňových mrazoch...
Áno, mám sociálnu pedagogiku a vychovávateľstvo a som vychovatelka v školskom klube detí
nie, ale niektore znalosti vyuzivam. Nelutujem.