Pracujete v odbore, ktorý ste študovali?

lucy992
30. aug 2021

Pracujete v odbore, ktorý ste študovali? Áno? Nie? Ľutujete to?

ofzuza
30. aug 2021

nie, ale niektore znalosti vyuzivam. Nelutujem.

siska53
30. aug 2021

@lucy992 ja presne tak ako ofzuza. 🙂

dskjhfdlkdjhl
30. aug 2021

@lucy992 Robim presne to, co som vzdy chcela, takze ano, pracujem v odbore, ktory som vystudovala. Mam 50 rokov a este som to neolutovala.

danieladugard
30. aug 2021

Áno 🤗

nafka0483
30. aug 2021

@lucy992 Momentalne nie. Nelutujem to, pretoze keby som chcela, mam moznost zamestnat sa v ramci oboru takmer okamzite.
To, co mam vystudovane ale mozem vyuzivat aj v sucasnej praci, aj som to jeden cas robila, teraz nie je cas, cize sa takym aktivitam nevenuejm.

0silvia0
30. aug 2021

@lucy992 ano

vroni
30. aug 2021

Nie a nie.

surama
30. aug 2021

@lucy992 Nie. Ked som isla na vysku, tak nam hovorili, aky mega super odbor to je a po vyske som zistila, ze sa tam da pracovat naozaj len cez znamosti. Nelutujem vsak. Skola bola super, vela mi dala do zivota a teraz pracujem v obore, v ktorom som spokojna a uz iny nechcem ☺️

makova333
30. aug 2021

Ciastocne. Teda velmi vela vyuzivam poznatky zo skoly. A moj odbor sa da uplatnit roznymi smermi, ale nerobim tu najuzsiu specializaciu.

tyrkysova_kobyla
30. aug 2021

Ano, studovala som IT a aj sa tym zivim, nemenila by som nikdy

ivka225
30. aug 2021

Ano, presne v nom, samozrejme ze nie vsetko, co som sa ucila na vysokej, aj vyuzivam, ale to sa asi nikdy vopred neda povedat, co presne clovek vyuzije. Ak by som este raz bola na skole, rozhodne by som studovala este intenzivnejsie.

savanna
30. aug 2021

@surama v ktorom odbore sa da pracovat len cez znamosti?

Ja vobec nepracujem v odbore, kt. som vystudovala, ale myslim, ze aspon ciastocne vyuzivam nejake tie analyticke znalosti/schopnosti. Nelutujem a hlavne, urcite sa zase posuniem niekam dopredu/nevydrzim roky na jednom mieste.

janinka007
30. aug 2021

Som strojarka, a takmer celý život pracujem v strojarine, okrem pár krátkodobých pokusov o niečo iné. Technické výkresy, to je skratka moje☺️

meiwe
30. aug 2021

@lucy992 nie 🤷‍♀️

andreakotesova
30. aug 2021

Áno a nie.

zuvelyn
30. aug 2021

Nie nepracujem a nie nelutujem, jedine co lutujem ze som zabila 3 roky nezmyselne "studovanim" na dennom, mohla som radsej pacovat a studovat externe. (nehovorim, bola to sranda, ziadna zodpovednost, iba zabava, party, studentsky zivot aj to ma co do seba, ale z pohladu financii a zabezpecenia do buducnosti to proste boli premrhane roky)

luccija
30. aug 2021

@lucy992 nie a nie

zuzanockamt
30. aug 2021

@lucy992 áno a neľutujem

andrejka1974
30. aug 2021

Teraz uz nie robila som len jeden rok a potom som uz zostala doma s detmi muz je stolar a robi ho uz 35 rokov stale

rikarika
30. aug 2021

@lucy992 ano.

korra
30. aug 2021

@lucy992 ano, aj ked v priebehu pracovneho zivota boli mierne zmeny zaradenia, oblast vzdy ta ista a nechystam sa to menit A nie, nelutujem (ani studium ani zamestnania). Znalosti vyuzivam pocas prace aj pocas konickov

buberova
30. aug 2021

Áno, neľutujem

titla
30. aug 2021

Ciastocne ano. Odbor, ktory som studovala zahrna ciastocne aj moje zamestnanie i ked primarne zameranie studia je v inej sfere. Vedomosti a zrucnosti ziskane z VS pri praci vyuzivam.
A nelutujem. Uz ked som koncila VS vedela som, ze toto je smer, ktorym sa cca vydam.
Dnes by som si zvolila iny odbor, ale zas to neberiem tak, ze vyber VS bol zle zivotne rozhodnutie.

kate_cs
30. aug 2021

@lucy992 nie. Vyštudovaná učiteľka a pracovala som 11 rokov v obchode od pokladničky až po riaditeľku supermarketu a manažérku. Po MD by som chcela opäť skúsiť školstvo. Ľutujem len zle zvolenú kombináciu predmetov, inak nič.

h2
30. aug 2021

Vyštudovala som geodéziu a aj to robím, už vyše 21 rokov. Milujem svoju prácu. Aj keď je to niekedy náročné, napríklad taká celodenná meračka v 35 stupňových horúčavách, alebo v -5 stupňových mrazoch...

slovakboy
30. aug 2021

@lucy992 Áno, od skončenia školy v 1993. Študoval som konštruktéra robotov a robím konštruktéra automatov.

marfikchov
31. aug 2021

Áno, mám sociálnu pedagogiku a vychovávateľstvo a som vychovatelka v školskom klube detí

anita1978
Odpoveď bola odstránená
Zobraz