Baby pracujete niektorá z domu? Najlepšie by bolo niečo na Pc, dajte tip prosím. Vdaka
@papillon_noir "nieco na pc" je v ponimani MK volnocasove klikanie za 500e/mesiac, nie programovanie a grafika 😀
@dettilv stavbarina a kreslenie projektov , strojarina....len to au veci, a aj vysie spomenute, na co musis vediet daco a mat znalosti...inak na pc asi tazko zarobis daco
Jedine mozes sa prihlasit cez slovensky narodny panel na vyplnanie prieskumov, tam sa davaju oplatky za vyplnenie, a nasledne si to mozes zmenit za daku vec, predplatne casopisu alebo peniaze. Ale zarobis tak.cca 20 eur za rok mozno. To je len tak na vyuzitie casu
Pracujem s domu, ale je to viazane na predoslu dlhodobu odbornu cinnost a ziskane kompetenice s praxe...ako pise kocka vyssie, "nieco na pc" znamena, ze nevies nic, ale rada by si privyrobit "nejako"... ale tych zamestnani, ktore sa daju skutocne v plnnej miere takto robit a su dobre platene je skutocne pomenej... ja som v tejto firme 10 rokov, home office mam len vdaka corone posledneho 1,5 roka a uz mi to ostane...
Ja som písala komentáre k oblečeniu na módnom eshope a venujem sa jazykovej korektúre textov a beletrie.
@dettilv Áno, aj. Niektoré firmy umožňujú svojím zamestnancom pracovať z domu. Počas korony prvý rok sa to dosť využívalo. A dokonca aj teraz. Okrem pracovných vecí vie byť zamestnanec na schôdzke aj z domu, prezentovať atď. Veď v pracovných ponukách býva uvedené, či je možnosť HO. Záleží od toho, čo chcete robiť, akú máte prax, vzdelanie, zručnosti... Niečo na PC? Práca s PC je dnes súčasťou mnohých profesií, ak zrovna nie ste manuálne pracujúci človek vo výrobe. I keď už aj tam niektoré profesie robia s PC.
Dajte tip na prácu cez pc? Programovanie, grafika, tvorba web stránok, online vzdelávanie, atď atď. Napíš čo ovládaš a aké máš skúsenosti. Potom sa dá relevantne poradiť. Ak neovládaš nič, čo predpokladám, pretože inak by si sa nepotrebovala pýtať, tak potom jedine MLM.
ano pracujem, ale je to benefit od zamestnávateľa 🙂 minuly rok skoro stale, tento rok ideme 50:50, tyzden doma, tyzden v praci. Mne este stale chodia ponuky emailom z profesie a vidim, ze vela firiem ponuka prace na doma. Samozrejme tam ale vyzaduju urcitu kvalifikaciu. Aj firma Dell zhanala. A vacsinou chcu ale aj cudzie jazyky.
Ahojte je tu niekdo kto by si chcel privyrobiť rozposlanie sprav?jednoduchá jednorazová záležitosť na cene sa dohodneme 😊
Nechcem byt sprosta, ale cez pc sa daju aj pouzite nohavicky predavat🙊 a vraj je to celkom vynosne. Mna do podobneho chce vmanipulovat dcera😜, zatial ale nasla odvahu ziadat odo mna "len" predaj pouzitych ponoziek😂
Pracovala som tak doteraz z domu, rok a pol (teraz som PN pred nastupom na MD), islo o linku pre zakaznikov (tech.podpora pre internet+tv), bolo to o nervy jednat s ludmi na dialku (casto nastvanymi, niekedy nechapajucimi a obcas bohuzial aj blbymi kedy si za svoj problem mohli sami ale vyvrsovali si to cez tel.), uz by som asi nic taketo typu "call centrum" nechcela viac robit.... sediet doma za pc je mozno fajn ked clovek moze kedykolvek odbehnut a naplanovat si co a kedy spravi.... ja ani neratam kolkokrat mi vykypel obed z hrnca lebo som nemohla od pc programu a telefonu odist.
Uctovnictvo, it, grafický design... Záleží od toho čo vieš robiť