Pracujete niekto v DM drogérii ? ☺

luciamuzlaiova
14. okt 2018

Nejaké info ohľadne prac.pozícii predavačky ? Prac.čas, platové podmienky, práca ... pre predstavu čo od toho očakávať. Každé info poteší 🙂

tatianaba
14. okt 2018

Robila som tam pred asi desiatimi rokmi,tak neviem,kolko sa toho zmenilo. Kazdopadne robila som vo velkom nakupnom centre. Pamätam si,ze som robila vela hodin,ale vzdy nejaky den v tyzdni volno,niekedy len doobedna,niekedy poobedna. Vikendy cely den,kazdy druhy vikend volno. Otvorene bolo od 9-21,takze k tomu plus dve hodky,lebo rano bolo treba vsetko nachystat a po sa robila kasa a podobne. Nedajboze,ak nieco nesedelo,to potom vsetko odznova. Ak sa osvedcis za pokladnou,stravis tam niekedy aj cely den,aspon ja som to tak mala. A stojis,ziadne stolicky. Samozrejme pauza na obed,zachod alebo cigaretu bola. Takisto stravne listky. Vyplata vzdy nacas. Ale bolo to niekedy velmi unavne. Hlavne soboty a povyplatne terminy a Vianoce boli peklo. Lebo ludia... V podstate si len za kasou,alebo dokladas tovar.

luciamuzlaiova
autor
15. okt 2018

@tatianaba Takže ak sa otvára o 8 a mám rannú treba prísť o 7 ? A keď sa zatvára o 18:30 tak 19:30 ? 🙈 Tak ten poobedný čas mi moc sympatický neni 😃

tatianaba
15. okt 2018

Tak ono ta kasa kym sa spravi,trosku to trva,niekedy menej,ak vsetko sedi. A rano sa napriklad dokladal tovar, alebo bolo treba skontrolovat tovar,ktoremu koncila doba spotreby. My sme zatvarali o 21:00 a fakt som niekedy odchadzala az o desiatej... A cez vikend,ked bol najväcsi naval sme boli len dve. Obe cely den. Praca to bola fajn, ale ja som od toho cakala viac. Ze budem moct poradit zakaznikom s vyrobkami...lenze ked som sa zacala niekomu venovat,hned to bolo,ze-kasli na nich,nech si poradia sami. To ma dost odradilo.

luciamuzlaiova
autor
15. okt 2018

@tatianaba No bola som na pohovore. Povedali mi že sa otvára o ôsmej tak tam treba byť 10min. pred otvorením. Po zatvorení že tam tiež neostávajú nejak dlho. Celkom dobrý pocit som z toho mala žeby sa mi tam aj páčilo, len či sa budem páčiť ja im 🙈😂

marsmykkok
23. okt 2018

@luciamuzlaiova
@tatianaba dm uplne zmenila vernostny system a zakaznikov pomenej a aj mensie nakupy aspon u nas v meste a asi aj vsade co citam tu na mk... tak navalu a toho ze sa nebude stihat by som sa nebala.

luciamuzlaiova
autor
24. okt 2018

@marsmykkok Povedali, že sa ozvú do konca min.týždňa. Neozvali sa 😂

marsmykkok
24. okt 2018

@luciamuzlaiova tak možno ešte nestihli alebo teda nič z toho, ale aspoň napísať mohli že dakujem za záujem a účasť na pohovore, ale vybrali sme iného kandidáta

luciamuzlaiova
autor
24. okt 2018

@marsmykkok Asi nič z toho. Ale áno, mohli zavolať že ďakujeme nechceme vás 🙈 Nevadí. Nabudúce výjde niečo iné.

janhe
24. okt 2018

A plat tam mali aky prosim ?

luciamuzlaiova
autor
24. okt 2018

@janhe Plat bol povedaný/uvedený 577€ v hrubom pri 30hodinovom týždennom čase + % z predaja. Ale že ten 30hodinový čas bol na 4mesiace a potom pri viac hodinách je aj vyšší plat.

janhe
24. okt 2018

@luciamuzlaiova dakujem za info 😊