Nejaké info ohľadne prac.pozícii predavačky ? Prac.čas, platové podmienky, práca ... pre predstavu čo od toho očakávať. Každé info poteší 🙂
@tatianaba Takže ak sa otvára o 8 a mám rannú treba prísť o 7 ? A keď sa zatvára o 18:30 tak 19:30 ? 🙈 Tak ten poobedný čas mi moc sympatický neni 😃
Tak ono ta kasa kym sa spravi,trosku to trva,niekedy menej,ak vsetko sedi. A rano sa napriklad dokladal tovar, alebo bolo treba skontrolovat tovar,ktoremu koncila doba spotreby. My sme zatvarali o 21:00 a fakt som niekedy odchadzala az o desiatej... A cez vikend,ked bol najväcsi naval sme boli len dve. Obe cely den. Praca to bola fajn, ale ja som od toho cakala viac. Ze budem moct poradit zakaznikom s vyrobkami...lenze ked som sa zacala niekomu venovat,hned to bolo,ze-kasli na nich,nech si poradia sami. To ma dost odradilo.
@tatianaba No bola som na pohovore. Povedali mi že sa otvára o ôsmej tak tam treba byť 10min. pred otvorením. Po zatvorení že tam tiež neostávajú nejak dlho. Celkom dobrý pocit som z toho mala žeby sa mi tam aj páčilo, len či sa budem páčiť ja im 🙈😂
@luciamuzlaiova
@tatianaba dm uplne zmenila vernostny system a zakaznikov pomenej a aj mensie nakupy aspon u nas v meste a asi aj vsade co citam tu na mk... tak navalu a toho ze sa nebude stihat by som sa nebala.
@marsmykkok Povedali, že sa ozvú do konca min.týždňa. Neozvali sa 😂
@luciamuzlaiova tak možno ešte nestihli alebo teda nič z toho, ale aspoň napísať mohli že dakujem za záujem a účasť na pohovore, ale vybrali sme iného kandidáta
@marsmykkok Asi nič z toho. Ale áno, mohli zavolať že ďakujeme nechceme vás 🙈 Nevadí. Nabudúce výjde niečo iné.
A plat tam mali aky prosim ?
@janhe Plat bol povedaný/uvedený 577€ v hrubom pri 30hodinovom týždennom čase + % z predaja. Ale že ten 30hodinový čas bol na 4mesiace a potom pri viac hodinách je aj vyšší plat.
@luciamuzlaiova dakujem za info 😊
Robila som tam pred asi desiatimi rokmi,tak neviem,kolko sa toho zmenilo. Kazdopadne robila som vo velkom nakupnom centre. Pamätam si,ze som robila vela hodin,ale vzdy nejaky den v tyzdni volno,niekedy len doobedna,niekedy poobedna. Vikendy cely den,kazdy druhy vikend volno. Otvorene bolo od 9-21,takze k tomu plus dve hodky,lebo rano bolo treba vsetko nachystat a po sa robila kasa a podobne. Nedajboze,ak nieco nesedelo,to potom vsetko odznova. Ak sa osvedcis za pokladnou,stravis tam niekedy aj cely den,aspon ja som to tak mala. A stojis,ziadne stolicky. Samozrejme pauza na obed,zachod alebo cigaretu bola. Takisto stravne listky. Vyplata vzdy nacas. Ale bolo to niekedy velmi unavne. Hlavne soboty a povyplatne terminy a Vianoce boli peklo. Lebo ludia... V podstate si len za kasou,alebo dokladas tovar.