Najde sa tu žienka,ktorá pracuje alebo pracovala ako pomocná( nočná) vychovávateľka?
@petulka2021 píšem ss
@simkam2912
@petulka2021 ahojte pracujete ešte ako pomocné vychovávateľky?
@kikul21 robím s nimi , čo potrebuješ vedieť ?
@petulka2021 píšem ss 🙂
Ano pracujem
@simkam2912 Ahoj, nasla som tu diskusiu, zaujimalo by ma, ake vzdelanie treba na tuto pracu? resp. da sa dorobit popri praci npr.?
@annie6 na tuto pracu hociake len musi byt maturita
Áno v cdr. ..
@petulka2021 ahoj, pracujem v cdr ako pomocná vychovávateľka akú máš pracovnú dobu a náplň práce 😃 ďakujem
@szuzana1971 no zrejme takú ako tu aj ja robím v CDR
@petulka2021 áno ale som čítala že niekde robia len nočné...ja mám poobedné, nočné,cez soboty nedele len nočné....a to sa mi strieda
@szuzana1971 ja mám dvanástky , celodenné a nočné
@petulka2021 my sme tak robili cez prázdniny a páčilo sa mi že mám viac voľna ako takto.Ale u nás sa plánuje že budú len dvaja vychovávatelia,3 pomocné a hospodarka ktorá bude robiť od 7-14:30,vychovatel 14-21, pomocná 21-7... ešte to ale nie je isté.A to som si myslela že všetky zariadenia majú rovnaký pracovný čas.... pekný deň
@szuzana1971 nie každý to má inak, poznám aj centra kde robia vychovavatelia len celodenné a pomocní nočné, alebo sa robia len obedné služby a nočné, keďže deti chodia do škôl, ja som na skupine kde mame malé deti, takze preto mame dvanástky C a N
My si pre deti aj varíme, upratujeme, perieme, proste ako doma, a na službe C alebo N je vždy jedna, ale je to iné, niekde je to tak, inde tak
@petulka2021 my už máme staršie,a som spokojná len medzi službami skoro žiadne voľno...dobre tak ďakujem za tvoj čas 😃a možno sa stretneme na nejakom školení v novembri.. pekný deň
@szuzana1971 budem sa tešiť , a z ktorého centra si?
Ružomberok a ty?
@szuzana1971 Martin
@petulka2021 tak ďakujem za čas 😃 a snáď sa vidíme niekedy... dobrú noc ja mám nočnú a šalobinec
@petulka2021 u nas to takto bolo
@szuzana1971 ahoj 7-8.11 je konferencia v Liptovskom Jáne ja tam idem,nepridáš sa.
My moc na takéto konferencie nechodíme 🤷♀️ my mame skoro všetky školenia, supervízie u nás
Čo potrebuješ vedieť