Prácuje niekto v Pepcu Košice?

slecna0071
25. jún 2019

Pracuje niekto v Pepcu v Ke?Zaujímalo by ma ako sa tam pracuje,smeny,plat,zmluva...ďakujem

daniell_ka
25. jún 2019

Ahoj, bývala kolegyňa tam robila vedúcu zmeny.
Robia sa tam 12stky.Plat minimálna mzda možno sa časom navyšuje.Neviem ako je to teraz ale asi ti dajú normálnu zmluvu určitú.Práca v stoji a tak ako v každom obchode... Robíš, robíš a robíš.A na prestávku choď rýchlo, utekaj už ti beží čas.Toto som začula ako zákazníčka.

tosomja
25. jún 2019

Ja som bola na pohovore v Trebisove. Plat minimalka, pracujes na celej ploche, plus pokladna. Aj v sklade. A upozornila ma, ze to je praca "na ako dlho oni potrebuju" cize ak im z vedenia povedia, aby tri prepustili, tak prepustia, potom o mesiac jednu maju prijat, prijmu. Neista robota. Musis ponukat akciovy tovar na pulte a igelitky. Nedajboze zabudnes. Proste - nonstop ides. A aj tak nevies, ci zajtra ti nepovedia aby si nemusela. Tak skus sa na to opytat, narovinu.

otrokarka
25. jún 2019

minimálny plat ,zlá skúsenosť

pupi14
28. jún 2019

@tosomja kokos to ozaj? Ale tak tá minimálka ma ani neprekvapuje keď vidím, že aké ceny sú na tovar na predajni :/

tosomja
28. jún 2019

@pupi14 a co s tym ma cena tovaru?

fokuska
26. sep 2019

@tosomja A z coho ma spolocnost zisk aby mohla platit priestory, personal...? Nie z tovaru?