Pracuje niekto ako IQOS partner? Čo tá práca obnáša?

arcticcode
13. aug 2019

Dlhu dobu mi facebook spamuje neuveritelna ponuka stat sa iqos partnerom, s uplne flexibilnou dobou a zarobkom 1500€. Mate s tym niekto skusenosti, o co presne tam ide? Vyplnim form, to je jasne, ale nemam chut sa bavit s niekym 20 minut po telefone, aby napokon vysvitlo, ze zarobim len tolko kolko predam a podobne?

amelia000
13. aug 2019

@arcticcode no bude to pravdepodobne od predaja..ved od coho ineho by si chcel zarabat 1500.

vevuska1990
13. aug 2019

@arcticcode je to od predaja musíš sa naháňať za ludmi aby si mal zarobené

patka06
13. aug 2019

zárobok je zavislý na predaji ....a predpokladám, že je to na živnosť

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
arcticcode
autor
14. aug 2019

@taskataska pytam sa no. Nemam velmi s tymto typom jobu skusenosti.

lindusss2016
14. aug 2019

No pozor, IQOS patri pod Philip Morris a tato spolocnost plati dobre. Pracovala som pre nich par rokov dozadu. Teraz mam dve kamosky, co tam robia. Nemam uz taky prehlad, tak ti nvm povedat, co presne zahrna pozicia iqos partner, ale ak ta to zaujalo a splnas poziadavky, skus to. Pribajhorsom stratis tu pol hodinku na telefone s niekym.

@patka06 aj ked bude zarobok zavisly na predaji, tak stale davaju nejaky fix, ktory je vo vyske priemerneho platu na svk, takze moze zarobit len viac, urcite nie 0.

@taskataska a ano PM plati svojich ludi aj preto, ze su pekni, reprezentativni a vedia vystupovat, lebo si na reklame daju zalezat. Netreba hned z neho robit blbca, ked nemate paru, o co sa jedna...

judar
14. aug 2019

@lindusss2016 reprezentatívni??? Toto všetko su práce o strkani sa do prdelí zákazníkom ...proste také psychologické znásilňovanie...otravovanie ludí za peniaze ktoré ten človek nemusí ani vidieť v tej hladine ktoré mu naslubovali

puplatko
14. aug 2019

@arcticcode Je to na živnosť, študenti na dohodu u nich ktorí sú platení od hodiny plus predaj, ale na živnosť partnery iba od predaja, vieš si toľko zarobiť, ale musíš makať.

arcticcode
autor
14. aug 2019

A to su akoze tie tety s velkymi kozami, co stoja v tych tabakovych shopoch v tescu kauflande za iqos pultom?

puplatko
14. aug 2019

@arcticcode Haha presne tie, akurát neviem či majú veľké prsia 🙂

lindusss2016
14. aug 2019

@judar mylis sa, abdolvovala som xy skoleni. Reklama na tabakove vyrobky je velmi obmedzena zakonom, nemozu to vnucovat niekomu, kto nefajci. PM si da velmi zalezat na tom, aby ich promoteri neboli vlezli. O tomto ma nepresvedcis, mam osobne skusenosti, nielen ze si nieco namyslam na zaklade povrchneho stretnutia s nejakou promoterkou akejkolvek tabakovej firmy. Promoteri PM nikdy neboli plateni od predaja, ale mali hodinovy (dost slusny) fix, takze naozaj neboli nuteni ludom nieco vnucovat. Pardon ale napr.praca v banke je za mna vnucovanie a tlacenie na zamestnancov, aby "predali produkt", ale toto funguje inak

lindusss2016
14. aug 2019

@arcticcode nie IQOS partner nie je to iste ako promoter, bude to cosi ine. Tety s velkymi aj nevelkymi prsiami pri pultoch maju iny nazov pozicie

lindusss2016
14. aug 2019

Keby tu napisem, kolko zarabaju tie tety s prsiami pri pultoch, tak mnohe z vas by padli na rit, tomu verte 😂

arcticcode
autor
14. aug 2019

@lindusss2016 napis, zaujima ma to. 😉

lindusss2016
14. aug 2019

@arcticcode ale ja o tejto konkretnej pozicii viac neviem, naozaj 😐 uz tam roky nerobim. Skusim sa spytat kamosky, ci o tom nieco nevie. Ked tak mi hod do ip ten inzerat, ja som to zatial nikde nezahliadla. Ale viem, ako firma funguje a urcite nie na vtieravom vnucovani nepotrebneho tovaru, ako ti tuto baby pisali. Plat 1500 bude pri tejto pozicii urcitw dosiahnutelny, su seriozni, nikdy som tam nebola sklamana, hlavne teda z platovych podmienok

arcticcode
autor
14. aug 2019

@lindusss2016 teraz mi to direk nevyskakuje. Svinstvo zakerne 😀

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dadka555
16. aug 2019
Používateľ dadka555 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od dadka555.

@arcticcode je to na živnosť, kamoška to robila.Ale zárobok bol za hodinu. Najprv ju chválili, po nejakom čase jej stále chodili kontroly, kde jej vyčítali prečo tých ľudí viac nepresviedca. Napríklad keď vidí vonku fajčiarov nech ide za nimi a núka im iqos 😁 no a po nejakom čase s ňou ukončili spoluprácu a ako sa dozvedela tak s veľa ľuďmi čo nastupovali v takom čase ako ona. Zdalo sa im že klesol predaj tak vymenili celý tím 😁 Čiže máš živnosť, dohodu s tebou môžu ukončiť kedykoľvek a potom čo?

lindusss2016
17. aug 2019

@dadka555 potom zrusis alebo pozastavis zivnost... nevidim na tom nic cudne... ja mam s nimi tsku skusenost, ze ukoncuju spolupracu len pre hrube porusenie pravidiel, mozno ti kamoska vsetko nepovedala

dadka555
17. aug 2019
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od dadka555.

@lindusss2016 no lenže keď bude človek stále si zakladať a rušiť živnosti, jedného dňa príde deň keď bude treba ísť na materskú a zrazu zistí že nemá na ňu nárok. A potom akosi veľa žien vyplakáva že nič nedostane. Treba myslieť v dlhšom horizonte ako len pár mesiacov. A nemyslím si, že by mi niečo nepovedala 😀 To máš ako keď agentúry prepúšťajú ľudí pred koncom skúšobnej doby, tiež vedia čo robia

lindusss2016
17. aug 2019

@dadka555 ale prosim ta.. po prve je autor chlap, po druhe, ak zo zivnosti odvadzas do socialky, je to normalne to iste, ako ked si zamestnana, takze matersku ti z toho vyrataju. Urcite to je lepsie, nez by pocas tej doby na UP...

lindusss2016
17. aug 2019

@dadka555 nvm, no ja osobne poznam xy ludi co pre nich pracovali, kedze to boli moji kolegovia, momentalne tam mam dve kamosky a nikoho neprepustili len tak. Jednu vyhodili za hrube porusenie pravidiel, ale bezdovodne nikoho...

dadka555
17. aug 2019

@lindusss2016 až teraz som si všimla že je to chlap 😁 tomu to môže byť fakt jedno.