Zdravím, ste tu niektorá ktorá pracujete v obchode s bylinkami alebo ste boli na takom pohovore? Viete my povedať ako to asi tak prebieha, aj sa vás pýtali na nejaké bylinky alebo podobne? Mám ísť na pohovor a mám z toho trošku strach, keďže som bola doteraz na RD a moje povedomie o bylinkách nie je až také veľké 😀 Ďakujem za odpovede
@nelca0510 Nepísala som že neviem nič o bylinkách, tie ma vždy zaujímali, preto som aj reagovala na pracovnú ponuku. Ale nepoznám až tak do detailov úplne všetky.
10 obchodov s bylinkami - ak má každý iného majiteľa, tak to bude 10 rôznych pohovorov. Pretože každý majiteľ, podnikateľ, manažér, vedie pohovor inak, iné ho zaujíma. Odpovedaj pravdivo a úprimne. To je odpoveď na všetko a všade. A držím palce.
@monika185243 a co ti brani si nieco o bylinkach nastudovat ked o tu pracu stojis? Ja som sa naucila 7 zakonov, ked som sla na pohovor...
@melanta Aj my napadlo že určite záleží aj od majiteľa. Jasné nebudem si vymýšľať, aj som písala dopredu že mám deti a nemám až tak širokú znalosť o bylinkách, napriek tomu ma pozvali na pohovor. Tak dúfam že to dobre dopadne, ďakujem pekne 😀 Je to fakt ťažké ísť po RD do novej práce 😀
@nelca84 nič my nebráni, študujem 😀
@monika185243 nuž,keď chces pracovať v takom obchode mala by si niečo vedieť o bylinkách. Keď prídu ľudia,ako im poradis,ktorá bylinka na čo pomáha? Alebo ako ich uskladňovať a podobne?