Žienky, prosím, ako by ste sa pripravili na najčastejšie otázky na pracovnom pohovore typu aké sú vaše očakávania v pracovnom živote, kde sa vidíte o pár rokov a pod. O chvíľku ma čaká takáto situácia a chcem sa čo najserióznejšie pripraviť. Ide o vyššiu administratívnu pozíciu.
Ja osobne tuto otazku nenavidim. Fakt z duse. Je za mna uplne nerealne a nemyslitelne predstavit si samu seba niekde o 10 rokov, ked neviem ani co bude o rok ci dva.
Ani na jednom pohovore sa ani mňa ani nikoho koho poznám nepýtal také tie otázky, čo nájdeš na nete, že sa máš na ne pripraviť. To podľa mňa seriózni personalisti takéto veci neriešia.
@domiklik to by ma zaujimalo, ze co cakal za odpoved :D
@miriam11 hej, na jeho mieste 😂😂
Mna sa tieto klise nepytali. Si si ista? Suhlasim, ze je to uz out
Kde sa vidíte o pár rokov? Ak by sa ma toto niekto opýtal, tak sa dvihnem a idem preč, pretože s takým amatérom sa baviť nebudem. To sa minimálne 10 rokov nepýta žiadny profi personalista či manažér. V každom prípade, akú sú tvoje očakávania, čo chceš v práci dosiahnuť, čo je pre teba dôležité? Na toto ti my odpoveď nedáme, toto musíš vedieť ty, pretože pre každého je dôležité niečo iné. Ja odporúčam úprimnosť. Pretože neúprimnosť vycítim a je to pre mňa "no go" u kandidáta. A vítam aktivitu, ak sa kandidát zaujíma a sám pýta. Aby som videla, že nielen ja vyberám, ale aj kandidát si vyberá.