Pracovný pohovor

23. nov 2022

Žienky, prosím, ako by ste sa pripravili na najčastejšie otázky na pracovnom pohovore typu aké sú vaše očakávania v pracovnom živote, kde sa vidíte o pár rokov a pod. O chvíľku ma čaká takáto situácia a chcem sa čo najserióznejšie pripraviť. Ide o vyššiu administratívnu pozíciu.

melanta
23. nov 2022

Kde sa vidíte o pár rokov? Ak by sa ma toto niekto opýtal, tak sa dvihnem a idem preč, pretože s takým amatérom sa baviť nebudem. To sa minimálne 10 rokov nepýta žiadny profi personalista či manažér. V každom prípade, akú sú tvoje očakávania, čo chceš v práci dosiahnuť, čo je pre teba dôležité? Na toto ti my odpoveď nedáme, toto musíš vedieť ty, pretože pre každého je dôležité niečo iné. Ja odporúčam úprimnosť. Pretože neúprimnosť vycítim a je to pre mňa "no go" u kandidáta. A vítam aktivitu, ak sa kandidát zaujíma a sám pýta. Aby som videla, že nielen ja vyberám, ale aj kandidát si vyberá.

leangela
23. nov 2022

Ja osobne tuto otazku nenavidim. Fakt z duse. Je za mna uplne nerealne a nemyslitelne predstavit si samu seba niekde o 10 rokov, ked neviem ani co bude o rok ci dva.

nuci616
23. nov 2022

Ani na jednom pohovore sa ani mňa ani nikoho koho poznám nepýtal také tie otázky, čo nájdeš na nete, že sa máš na ne pripraviť. To podľa mňa seriózni personalisti takéto veci neriešia.

domiklik
23. nov 2022

@melanta nie je to tak dávno, čo som absolvovala par pracovných pohovorov, a predstav si, táto otázka sa objavovala dosť často 😃 a dokonca nešlo o žiadne absolventske pozície, raz sa ma to dokonca opýtal konateľ spoločnosti s 3000 zamestnancami

helena1982
23. nov 2022

@domiklik to by ma zaujimalo, ze co cakal za odpoved :D

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
diavant
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
helena1982
23. nov 2022

@miriam11 hej, na jeho mieste 😂😂

melanta
23. nov 2022

@domiklik áno, pýtajú sa to bežne, žiaľ. Hoci je táto otázka out ako šúšťáky z 90-tych rokov.

evkamotka
23. nov 2022

Mna sa tieto klise nepytali. Si si ista? Suhlasim, ze je to uz out