Ahojte chystam sa konecne chodit po pohovoroch. Som 5 rokov na MD a zacinam sa toho dost obavat. Dajte vediet ake ste mali vy skusenosti, ci ste si rychlo nasli pracu alebo to nie je mozne, prip. na co si dat pozor. Dakujem.
@bonaqa2013 tak toho sa aj ja bojim ze je to tak ☹
Ale baby co stresujete? Mna sa nikto nikdy nepytal na moje dieta. Isla som na pohovor opytali sa ci sa na to citim ja ze ano a mam podporu z rodiny a nikto to nikdy neriesil.
radšej ani neskúšaj
@velkacica mas zle skusenosti?
@bridgetjonesova tak v Bratislave si iste robotu najdes, ked nie tu tak potom uz asi nikde inde na SK. Pokial si dostatocne na pracu kvalifikovana, mas aj predchadzajucu prax, tak urcite sa nemusis bat. Treba vystupovat s primeranou sebadoverou a ist do toho, ze to das. Mnohe mamy su lepsie zamestankyne ako bezdetne zeny, lebo matka musi niekedy s casom carovat, aby vsetko stihla a spravila a su taki zamestnavatelia, ktori si prave toto uvedomuju. Drzim ti palce.
u mna bol problem sa na pohovor vôbec dostat. ked som sa uz dostala tak nebol problem. tiez som bola doma, ja dokonca 6r. a mam pocit ze deti boli v mojom pripade výhodou, lebo vsetky kolegyne su kratko po materskej, na pohovore ked som deti spomenula, ani ich to nezaujimalo.
Kym som uvadzala v zivotopise ze mam deti tak ma ani nevolali na pohovory...teraz sa tam max.priznam. Vacsina firiem verubodmietne kvoli tomu ak mas male det, mbe to aj povedali do oci na viac miestach...no su aj firmy, ktt.to vobec nevadi....hlavne ak aj nadriadeni ma msle deti a babysiterku ;)
@bridgetjonesova nemyslim si e je problem v detoch ale v tom ze si 6r mimo praxe a to je sakra vela, pokial teda nemas pracu ktor sa vies zaucit za 2tyzdne.
+ aj ked sa to nema na pohovore riesit, je samozrejme mat vyrieseny opering/OCR ky niekym 3tim ( rodina, operka) minimalne pocas skusobnej doby.
@bridgetjonesova tiež ma to možno čaká, ešte mi miesto držia, ale to sa može zmeniť. Ja som doma už 9 rokov, ešte rok by som mala byť doma. Myslím, že v dnešnej dobe tak nejde o vedomosti ako o známosti. Je to smutné ale pravdivé.