Pracuje niekto v Lidli? Chcela by som vedieť, aké sú tam podmienky? Mám dieťa v škôlke, tak by som určite potrebovať čas od 7.00 maximálne do 16.00 a ešte lepšie len od pondelka do piatku. Vychádzajú v tomto v ústrety?
Skratene úvazky ano,ale bez víkendov pochybujem.
Zalezi od konkretnej predajne. Ak sa tam stretnete taki co mozu a chcu tahat vikendy, taki co chcu poobedne/vecerne a ty co nechces vikendy tak mate vsetci vyhrate ;) Ide o to aby boli pokryte vsetky dni a casy a naplnene uvazky.
Pracujem v Lidli od 7 do 15.00 víkendy volne. Povedala som to pri pohovore nemali žiadny problém. Keď potrebujem skončiť skôr akceptujú to. Začala som najprv 25h/týždenne. V septembri som prešla na 30h./týždenne. Víkendy mam volne. Keď mi ma kto strážiť deti tak sa zahlásim ze prídem aj cez víkend. Manžel pracuje v zahraničí.
@lotitka ďakujem 👍 no presne to by som potrebovala. Tak to teda skúsim 🍀
Držím palčeky 🤞
@lotitka velke stastie. mne povedali ze mam tahat aj poobednu do vecera takze nie vsade su ustupcivy :(
@lotitka ale toto nie je všade...úplne záleží od konkrétnej predajne a veduceho
Babulky som z Myjavy. Je to pravda ze to není všade. Ja som im povedala ze môžem pracovať kvôli deťom tak a tak a len rannú súhlasili zo všetkým. Prijali ma na upratovanie hovorím si ôk aspoň niečo už som tan 8mesiacov po 3mesiacoch ma dali na pokladňu a už robím len predavačku.
Jedine pri nižšom úväzku teoreticky....všetko je o konkrétnom veducom .. ale bez víkendov to asi nepôjde