Ahojte,
ako to je u vás vo firme? Keď ste v práci plných 8 hodín aj ich reálne odpracujete alebo určitý čas sa "tvárite že robíte? Chvíľkami som rozmýšľala, že sa posuniem ďalej a skúsim niečo nové ale keď vidím ako chodia kamarátky z práce unavené tak asi mi to za to nestojí.
Z 8 hodín približne 5 hodín pracujem a 3 hodiny v podstate nič nerobím alebo sa tvárim že robím. Šéf to nerieši alebo to asi ani nevie. Robota je spravená, biznis mu ide. Keď som to tak prepočítavala tak z mojej práce ide približne 40% na moju mzdu, 20% na chod kancelárie a 40% jemu do vačku. Ako je to u vás s pracovným nasadením? Koľko hodín sa v práci zašívate a koľko pracujete?
Tak ako kedy. Sú dni kedy není toľko práce a ako píšeš mám deň, že nemám extra roboty. No sú dni kedy denne makám, že nedorobena robota ma čaká aj na ďalší deň.
Nemôžem povedať, že sa idem pretrhnúť a že som v strese. Približne ako píšeš ty mám skôr takú pohodovejsiu robotu zaco som vďačná že nie som pod tlakom ☺️
To ze by nebolo co robit a mohla som sa flakat sa mi stava raz za rok, cize vynimocne. To ze sa flakam sa mi stava castejsie, ale je to obcas, tak si hovorim, ze v pripustnej miere. Vacsinou to potom dobehnem, u nas mame na veci deadline. Keby som sa kazdy den alebo tyzden mala v praci nudit, tak tam nerobim alebo by som sla domov. Inak sa vacsinou od rana do poobedia nezastavim a ano, realne odpracujem vsetky hodiny co mam 🤷 pripustam, ze obedovu prestavku mavam dlhsiu ako pol hodinu, tak do 45 minut. Rovnako casto ranajkujem az v praci, ale popritom uz robim, no je to iste vyrusenie. Ostatny zvysok dna mam fakt sustredenu pracu.
Kebyže sa mám iba tváriť že pracujem, asi dostanem z toho depresiu a dám výpoveď. Je normálne z práce ísť unavená.
My mame vysoke pracovne tempo a ja ledva na wc stiham ist. Ale mam to tak rada. Neviem si predstavit nudit sa v praci.
Keď som pracovala vo firme, tak som 90% času nemala čo robiť. Potom zaviedli home office a bolo vybavené. 😄
Ja tiež tak reálne popracujem asi 5 hodín a zbytok sa tvárim že robím. Za prvé mi nejde sa na 100 % sústrediť na celých 8 hodím hodín a popoludní som už unavenejšia a za druhé ja som rýchla a dopoludnia stihnem to čo kolegovia za celý deň, tak prečo by som s mala ozývať a robiť viac roboty ako oni keď viac peňazí za to aj tak nedostanem.
Mala som prácu, v ktorej som reálne z 8 hodín odpracovala možno 2. Po čase ma to doslova začalo ubíjať. V terajšej práci normálne pracujem väčšinu času a vyhovuje mi to oveľa viac, mám z toho lepší pocit a rýchlejšie mi prejde čas.
Ja robím 12 hodín a nonstop, nikdy sa nestalo, že nemám čo robiť. Niekedy nestihnem ani jesť za celý deň a o pitnom režime ani nehovorím
To v akom sektore pracujete ak máte toľko ,,voľného času,,? U nás sú dni kedy je toľko práce že nestíham ani caffé a ešte si robotu beriem domov hlavne keď finišujeme s projektom, cca 90% pracovných dní, zvyšok ako píšeš mám dni, že nemám extra roboty. Ale stačí si zobrať 2-3,dní voľna a práce sa hneď nahromadí
Boh ma chráň pred takým zamestnancom ako si ty. Našťastie takých nemám
cast mojej prace je kreativna takze su dni kedy frcim na 120% a zasa dni kedy je to 60%
Ja som robila v statke, kde bol aj cas na wecku casom premarnenym, nerobila som tak 10 minut, ked som pila kavu - ak prave vtedy nezvonil telefon ci nestal vo dverach klient.
Klient je zvyčajne u nás 40-50min a teda po každom mám pauzu cca 10-20min kým príde ďalší.
.
V jednej praci sme zacinali 8:00, okolo 13-14 vacsinou hotovo (vsetci, cely tim), tak sme kavickovali a klebetili. 15:30 koncila pracovna doba a isli sme. Donedavna som v inej praci z 8 h odrobila denne 2-3-4 h, niekedy som 5-6hodin doma pozerala telenovely, ked nebolo do coho pichnut, alebo som navarila, niekedy som isla do obchodu, alebo som isla do mesta na obed aj na 3-4h. A nikto nic..
U nas vo “firme” pracujem plny pracovny cas. Oci musim mat aj na zadku. Na zachod chodim spolu s podriadenymi. Jem uchytkom ako sa podari. Ked podriadeni zaspia, pisem plany. Kazdy den bez ohladu na pocasie ma vyhodia do exterieru aspon na hodinu.
😂😂😂