Pracovné nasadenie v práci

23. nov 2024

Ahojte,

ako to je u vás vo firme? Keď ste v práci plných 8 hodín aj ich reálne odpracujete alebo určitý čas sa "tvárite že robíte? Chvíľkami som rozmýšľala, že sa posuniem ďalej a skúsim niečo nové ale keď vidím ako chodia kamarátky z práce unavené tak asi mi to za to nestojí.

Z 8 hodín približne 5 hodín pracujem a 3 hodiny v podstate nič nerobím alebo sa tvárim že robím. Šéf to nerieši alebo to asi ani nevie. Robota je spravená, biznis mu ide. Keď som to tak prepočítavala tak z mojej práce ide približne 40% na moju mzdu, 20% na chod kancelárie a 40% jemu do vačku. Ako je to u vás s pracovným nasadením? Koľko hodín sa v práci zašívate a koľko pracujete?

ava11
23. nov 2024

U nas vo “firme” pracujem plny pracovny cas. Oci musim mat aj na zadku. Na zachod chodim spolu s podriadenymi. Jem uchytkom ako sa podari. Ked podriadeni zaspia, pisem plany. Kazdy den bez ohladu na pocasie ma vyhodia do exterieru aspon na hodinu.
😂😂😂

bellaa3007
23. nov 2024

Tak ako kedy. Sú dni kedy není toľko práce a ako píšeš mám deň, že nemám extra roboty. No sú dni kedy denne makám, že nedorobena robota ma čaká aj na ďalší deň.
Nemôžem povedať, že sa idem pretrhnúť a že som v strese. Približne ako píšeš ty mám skôr takú pohodovejsiu robotu zaco som vďačná že nie som pod tlakom ☺️

maranta_leuconeura
23. nov 2024

To ze by nebolo co robit a mohla som sa flakat sa mi stava raz za rok, cize vynimocne. To ze sa flakam sa mi stava castejsie, ale je to obcas, tak si hovorim, ze v pripustnej miere. Vacsinou to potom dobehnem, u nas mame na veci deadline. Keby som sa kazdy den alebo tyzden mala v praci nudit, tak tam nerobim alebo by som sla domov. Inak sa vacsinou od rana do poobedia nezastavim a ano, realne odpracujem vsetky hodiny co mam 🤷 pripustam, ze obedovu prestavku mavam dlhsiu ako pol hodinu, tak do 45 minut. Rovnako casto ranajkujem az v praci, ale popritom uz robim, no je to iste vyrusenie. Ostatny zvysok dna mam fakt sustredenu pracu.

zmrzlinka2021
23. nov 2024

Kebyže sa mám iba tváriť že pracujem, asi dostanem z toho depresiu a dám výpoveď. Je normálne z práce ísť unavená.

marca12
23. nov 2024

My mame vysoke pracovne tempo a ja ledva na wc stiham ist. Ale mam to tak rada. Neviem si predstavit nudit sa v praci.

ssimusska
23. nov 2024

Keď som pracovala vo firme, tak som 90% času nemala čo robiť. Potom zaviedli home office a bolo vybavené. 😄

lenicka999
23. nov 2024

Ja tiež tak reálne popracujem asi 5 hodín a zbytok sa tvárim že robím. Za prvé mi nejde sa na 100 % sústrediť na celých 8 hodím hodín a popoludní som už unavenejšia a za druhé ja som rýchla a dopoludnia stihnem to čo kolegovia za celý deň, tak prečo by som s mala ozývať a robiť viac roboty ako oni keď viac peňazí za to aj tak nedostanem.

justxme
23. nov 2024

Mala som prácu, v ktorej som reálne z 8 hodín odpracovala možno 2. Po čase ma to doslova začalo ubíjať. V terajšej práci normálne pracujem väčšinu času a vyhovuje mi to oveľa viac, mám z toho lepší pocit a rýchlejšie mi prejde čas.

laura164
23. nov 2024

Ja robím 12 hodín a nonstop, nikdy sa nestalo, že nemám čo robiť. Niekedy nestihnem ani jesť za celý deň a o pitnom režime ani nehovorím

katica06
23. nov 2024

To v akom sektore pracujete ak máte toľko ,,voľného času,,? U nás sú dni kedy je toľko práce že nestíham ani caffé a ešte si robotu beriem domov hlavne keď finišujeme s projektom, cca 90% pracovných dní, zvyšok ako píšeš mám dni, že nemám extra roboty. Ale stačí si zobrať 2-3,dní voľna a práce sa hneď nahromadí

danica2711
23. nov 2024

Boh ma chráň pred takým zamestnancom ako si ty. Našťastie takých nemám

mamina7070
23. nov 2024

cast mojej prace je kreativna takze su dni kedy frcim na 120% a zasa dni kedy je to 60%

mandzula
23. nov 2024

Ja som robila v statke, kde bol aj cas na wecku casom premarnenym, nerobila som tak 10 minut, ked som pila kavu - ak prave vtedy nezvonil telefon ci nestal vo dverach klient.

laurita285
23. nov 2024

Klient je zvyčajne u nás 40-50min a teda po každom mám pauzu cca 10-20min kým príde ďalší.

sunny3
23. nov 2024

.

dancingqueen321
25. nov 2024

V jednej praci sme zacinali 8:00, okolo 13-14 vacsinou hotovo (vsetci, cely tim), tak sme kavickovali a klebetili. 15:30 koncila pracovna doba a isli sme. Donedavna som v inej praci z 8 h odrobila denne 2-3-4 h, niekedy som 5-6hodin doma pozerala telenovely, ked nebolo do coho pichnut, alebo som navarila, niekedy som isla do obchodu, alebo som isla do mesta na obed aj na 3-4h. A nikto nic..