Ahojte žienky, pracuje alebo pracoval niekto v tejto spoločnosti?v pondelok idem na pohovor a mám zmiešané pocity, dakujem za každý názor
oni najprv daju cas aby sa to clovek naucil potom ho zaucaju na predajni spolu s tym trenerom ale to tiez musi clovek sa naucit do nejakej doby a ked vidia ze to cloveku nejde tak prepustia samozrejme do skusobnej doby uz budes predavat
@sandra151 Minue sa jedna baba pýtala na pohovor do telekomu, napísala som jej moju skúsenosť z pohovoru do Orange-u, predpokladám, že u vás to bude rovnaké alebo podobné: Budú chcieť vedieť ako rozmýšľaš, reaguješ na námietky. Robila som v CC pre Orange, tam nebrali všetkých, z 30 uchádzačov nás vybrali 9. Do kanclu sme chodili po troch a tam sme mali predať pero, zvládať námietky a dali nám otázku: Zákazník si objedná 1000ks pier v piatich rôznych farbách a jedno pero stojí 0,80€. Koľko zaplatí? Jedna VŠ vzdelaná baba odpovedala 5000€, druhý tiež s VŠ povedala, že to nebude až tak veľa, ale potrebuje na to kalkulačku a keď som povedala, že to bude 800€, obe na mňa pozreli, že aká som úžasná. 🙂 Každopádne ak ti dajú niečo predať, pýtaj sa, prečo ten výrobok od teba nechcú, snaž sa im vhodne argumentovať a netráp sa, ak ich nezlomíš a pero im nepredáš, ich zaujímajú reakcie, vytrvalosť...
@eeffka ja som si bola sadnut s majitelom pobocky a tam sme sa iba normalne bavili ako si predstavujeme obaja spolupracu. Bolo to velmi prijemne stretnutie, nakoniec ale som sice do telekomu nastupila, ale ako obchodnicka, nie k nemu na pobocku a to som uz mala normalny pohovor vo firme. Majitelia tych partnerskych predajni si robia pohovory po svojom, takze asi aj pri kavicke. 🙂
@17alexis no hej... len ako si zdoraznovala ze obaja mali VS - ja teda davam ludom niekedy vyratat 25 % z nejakej hodnoty jednoduchej - nie lebo potrebujem matikara ale aby som vedela ci maju nejaky sedliacky rozum... a teda nemam pocit ze by VS ludia boli omnoho sprostejsi ako bez VS:-/
Chodia zamestnanci orange aj na povinne skolenia?
moj muz tam pracuje uz 6 rokov