Pracovné miesto v Orange predajni

sandra151
21. júl 2017

Ahojte žienky, pracuje alebo pracoval niekto v tejto spoločnosti?v pondelok idem na pohovor a mám zmiešané pocity, dakujem za každý názor

deltaa
21. júl 2017

moj muz tam pracuje uz 6 rokov

sandra151
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
17alexis
21. júl 2017

@sandra151 ja som bola v call centre na telesalese, absolvovala som tri dni produktového školenia, dva dni komunikačného a už som len predávala. Ty budeš mať toho asi viac lebo ja som predávala iba hlas a na pobočke sa predáva všetko.

sandra151
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sandra151
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
deltaa
21. júl 2017

oni najprv daju cas aby sa to clovek naucil potom ho zaucaju na predajni spolu s tym trenerom ale to tiez musi clovek sa naucit do nejakej doby a ked vidia ze to cloveku nejde tak prepustia samozrejme do skusobnej doby uz budes predavat

17alexis
21. júl 2017

@sandra151 Minue sa jedna baba pýtala na pohovor do telekomu, napísala som jej moju skúsenosť z pohovoru do Orange-u, predpokladám, že u vás to bude rovnaké alebo podobné: Budú chcieť vedieť ako rozmýšľaš, reaguješ na námietky. Robila som v CC pre Orange, tam nebrali všetkých, z 30 uchádzačov nás vybrali 9. Do kanclu sme chodili po troch a tam sme mali predať pero, zvládať námietky a dali nám otázku: Zákazník si objedná 1000ks pier v piatich rôznych farbách a jedno pero stojí 0,80€. Koľko zaplatí? Jedna VŠ vzdelaná baba odpovedala 5000€, druhý tiež s VŠ povedala, že to nebude až tak veľa, ale potrebuje na to kalkulačku a keď som povedala, že to bude 800€, obe na mňa pozreli, že aká som úžasná. 🙂 Každopádne ak ti dajú niečo predať, pýtaj sa, prečo ten výrobok od teba nechcú, snaž sa im vhodne argumentovať a netráp sa, ak ich nezlomíš a pero im nepredáš, ich zaujímajú reakcie, vytrvalosť...

sandra151
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
17alexis
21. júl 2017

@sandra151 neviem, niekde sú ochotní počkať, inde nie. Uvidíš. Držím palce každopádne. 🙂

sandra151
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
eeffka
21. júl 2017

@sandra151 akoze pohovor bude v kaviarni? Kkso tak to je uz sila a nemyslim to v dobrom. V kazdom pripade vsetci telco operatori tlacia na aktivny predaj takze to je vyslovene pre jedincov co predaju aj holohlavemu hreben.

17alexis
21. júl 2017

@sandra151 ja som tiez bola v kaviarni ked som sa hlasila na predajcu do telekomu na pobocku, aj ma vzali, ale isla som inde.

eeffka
21. júl 2017

@17alexis a preco kaviaren? Co nemaju office?

dai
21. júl 2017

@17alexis 🙂 to popisujes akoby vsetci VS ludia boli uplni blbci ktori nevedia kolko je 0.8 x 1000🙂

17alexis
21. júl 2017

@eeffka ja som si bola sadnut s majitelom pobocky a tam sme sa iba normalne bavili ako si predstavujeme obaja spolupracu. Bolo to velmi prijemne stretnutie, nakoniec ale som sice do telekomu nastupila, ale ako obchodnicka, nie k nemu na pobocku a to som uz mala normalny pohovor vo firme. Majitelia tych partnerskych predajni si robia pohovory po svojom, takze asi aj pri kavicke. 🙂

17alexis
21. júl 2017

@dai och, to nie, akurat som ostala zaskocena. Ten prispevok som cely kopirovala zo skupiny Skusenosti z pohovorov, kde som reagovala na babu, ktora napisala, ze tam vezmu kazdeho, tak aby som jej vysvetlila, ze kazdeho nevezmu.

dai
21. júl 2017

@17alexis no hej... len ako si zdoraznovala ze obaja mali VS - ja teda davam ludom niekedy vyratat 25 % z nejakej hodnoty jednoduchej - nie lebo potrebujem matikara ale aby som vedela ci maju nejaky sedliacky rozum... a teda nemam pocit ze by VS ludia boli omnoho sprostejsi ako bez VS:-/

eeffka
21. júl 2017

@dai presne tak.sedliasky rozum je dnes vzacna komodita

17alexis
21. júl 2017

@dai zdoraznila som aj ine. 🙂 a ano, ja predpokladam, ze ak je niekto Ing (pracovali tam aj taki), tak toto musi vediet aj o polnoci. Samozrejme, aj ten bez nej.

manamani1
21. jan 2019

@sandra151 ahoj ako prebiehal prosim ta pohovor?

sandra151
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
manamani1
21. jan 2019

@sandra151 fuuuha,a co konkretne boli tie zakerne otazky?bolo take co si nevedela odpovedat?

manamani1
21. jan 2019

@sandra151 musela si aj nieco predat popripade riesit neskokojnost zakaznika?este sa chcem spytat aku tam ponukaju vyplati?

sandra151
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sandra151
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
manamani1
21. jan 2019

@sandra151 takze bol neprijemny pohovor?

sandra151
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
itaka
5. apr 2019

Chodia zamestnanci orange aj na povinne skolenia?

17alexis
5. apr 2019

@itaka samozrejme, že áno.

manamani1
5. apr 2019

@itaka ja som si teraz presla skoleniami