Zdravím potrebujem poradiť
Končí mi pracovná zmluva koncom septembra ale som momentálne na PN.
Od októbra by som mala nastúpiť do inej firmy a moja otázka je musím ísť do byvalej firmy a podpísať vypoved alebo niečo? Alebo stačí poslať nejaký emial alebo zavolať? Nemám stým skúsenosti prosím vás ako to mám urobiť ďakujem
ak mas zmluvu na dobu urcitu, tak zmluva uplynie sama dnom, ktory je uvedeny v zmluve, nemusis to nijak oficialne oznamovat. Na druhu stranu, slusnost kaze im to aspon dat vediet, ze nemas zaujem o pripadne predlzenie - aj ked je rovnako mozne, ze ani oni nemaju zaujem o predlzenie, pokial si uz dlhsie PN.
@izabellik mala som zmluvu na dobu určitú ktorá mi končí koncom septembra. Nedostala som výpoveď práveže mi chcú predĺžiť ale nechcem sa tam vrátiť
@julietta112561 ak by ju chceli predlzit, tak jasne, ze to musis podpisat. ale uz len zo slusnosti a aby sa vedeli zariadit, tak by si sa mala ozvat, ze uz sa tam neplanujes vratit, aby sa vedeli zariadit a najst za teba nahradu. nebudes potrebovat zapoctovy list odtial?
@julietta112561 ozvi sa im, ze nemas zaujem o predlzenie zmluvy.
@julietta112561 nepodpíšeš predĺženie zmluvy a teda ti skončí koncom septembra, ale daj im vedieť, že po PN už neprídeš nech si už vedia hľadať iného
a konci ti z akeho dovodu? dala si vypoved? dostala si ju? uplynula doba?