Pracovná pozícia telefonista, skúsenosti?

devil6464
17. júl 2019

Ahojte, chcem sa opýtať či má niekto skúsenosti a prácou telefonistu. Nejedná sa o ponúkanie žiadnych produktov, ale dohadovanie osobných stretnutí s klientmi. Dá sa na tom niečo zarobiť? Viem že to závisí najmä od šikovnosti človeka, ale aspoň pre predstavu, aký je zhruba asi priemerný zarobok za hodinu.

kikulienka94
17. júl 2019

ja som robila len telefonicke prieskumy v jednej firme, cez agenturu. Ak je to také, že máš nejaké porfolio klientov, ktorým staci zavolat a dohodnut strenutie tak je to ok, ale pokiaľ musis vyvolavat ludom a otravovať ich, tak by som nerobila. Už tie prieskumy zo mna vyčerpali všetku životnu silu a to som to robila mesiac :D

dopolbokaodrata
17. júl 2019

@devil6464 v podstate to bude ta istá pointa, budeš volať každému na zozname aby prišiel do banky ci inej inštitúcie a tam ich budú zasa lanarit na ich produkty. Akonáhle sa predstavíš tak 90% ti hneď aj položí a ty nebudeš mať splnené plány.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
devil6464
autor
18. júl 2019

@ptmt1011 nemala by som to ako hlavnú činnosť, s tým aj rátam že mi 90 % ľudí zloží hned pri predstavení. Osobne to tiež nemám rada. Len ma zaujíma to, či sa to vôbec skúsiť oplatí.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz