Pracovná ponuka - čo obnáša táto práca?

mata2014
3. jún 2019

Ahojte baby, tento tyzden mam ist na pohovor.
Chcem sa spytat nas vas nazor na tuto ponuku? Podla vas to bude obvolavanie ludi a ponuka produktov? Dakujem

Stabilná práca administratívneho charakteru v spoločnosti s viac ako 15- ročnou tradíciou

Druh pracovného pomeru
plný úväzok
Termín nástupu
ihneď
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Chcete prácu vo svojom meste bez nutnosti dochádzania?
Nechcete pracovať manuálne vo výrobnej hale, ale radšej administratívne v klimatizovaných priestoroch?
Hľadáte prácu s možnosťou povýšenia?
Chcete víkendy tráviť doma s rodinou a nie v práci?
Vašou náplňou práce bude prijímanie telefonických hovorov zákazníkov.
Budete riešiť reklamácie, požiadavky a poskytovať potrebné informácie.

evinkakub
3. jún 2019

@mata2014 podľa mňa klasická infolinka

ivkazba
3. jún 2019

@mata2014 píšu prijímanie hovorov a vybavenie reklamácií a poskytovanie informácií. Nie všetky infolinky sú ponúkanie niečoho. Toto vyzerá ako klasická infolinka kam volajú klienti ak sa potrebujú niečo opýtať.

vikusjk
3. jún 2019

Vyzera to na zakaznicky servis, zakaznicku infolinku. Ved sa opytaj priamo inzerenta, omietnut mozes hocikedy ;)

frota3
3. jún 2019

Aj ja by som povedala, ze pojde o nejaky zakaznicky servis. Vyskusaj a uvidis, ked sa ti to nebude pacit, tak to prijate nemusis.

tumira
3. jún 2019

hmmm to ti bude asi obvolavanie ludi, nejaka zakaznicka linka, telefonicky predaj alebo take daco. neviem, treba tam zavolat alebo prist priamo na pohovor, odmietnut mozes hocikedy

simonkaa27
3. jún 2019

Som velmi zvedava, co to obnasa, daj mi potom pls vediet. No tiez si myslim, ze to buce nejake call centrum.