Vyskytla sa mi zaujímavá pracovná ponuka v oblasti, v ktorej mám už pracovné skúsenosti.
V ponuke píšu aj vodičák.
Ten nemám, no viem sa dostaviť kamkoľvek. Som dobrá cyklistka.
Čo by ste spravili?
A, keď budeš voziť nejaký tovar či budeš obchodný zástupca pre celý kraj budeš to nosiť na hlave?🙂
@irusa ale praca je v jednom meste. Nejde o pracovne cesty mimo. Maximalne nejake drobne kancelarske nakupy a na poštu.
no to nikdy nevieš, čo budú žiadať
@luccija mam kosik v predu bicykla 🙂
na tvojom mieste určite si spravím vodičák...v dnešnom svete je to + ...neviem si predstaviť ako by som fungovala bez auta
Ale nesranduj pošls Ta s haldou papierou na úrad, na poštu, do obchodu bude pršať, snežiť....asi vedia prečo pýtajú vodičák.
Veď im to povedz a uvidíš.. klamať nemá zmysel... A oni sa rozhodnú či to že ho nemáš ťa úplne vyradzuje ako dobrú kandidátku alebo či to nie je až taký problém
Tak asi si čítala zatiaľ len inzerát, čiže každopádne ešte nejdes podpisovať zmluvu. Reagovať mozes, ja by som napísala, že aj napriek tomu, že nemáš vodičak Ťa to láka a vies si ho samozrejme spraviť. Nikdy nevieš čo pod tým predsa len mysleli. Možno to ani nie je ich podmienka, ktovie
no, ono závisí, ja som sa tak prihlásila na ponuku lektor a vzali ma, dopravila som sa všade, kde som potrebovala vlakom alebo autobusom. Ale nie pri každej pozícii je to možné, teraz si vyslovene hľadám pozície bez vodičáku, lebo síce ho mám, ale nejazdím. A fungujem úplne v pohode. Akurát to človeka obmedzuje pri hľadaní práce. Ale čo spravím, mám paniku zo šoférovania, aj keď vodičák som spravila na prvý kráť.
Určite choď na pohovor. Ak budú od Teba vyžadovať jazdenie autom, vodičák si dorobis. Určite nezahod takú príležitost. Držím palce!
castokrat je tam ten vodicak automaticky 🙂 uchadzaj sa o ponuku, pravdivo uved, ze vodicak nemas a uvidis 🙂 ja vodicak mam ale nesoferujem a v dohladnej dobe sa nechystam, takze minje figu platny aj ked podmienku by som splnala, cize radsej si to do zivotopisu ani nepisem 🤷♀️
skratka zalezi od pozicie a ci ho skutocne potrebujes alebo je to tam taka automatika v tom inzerate
Ty si z nás robíš srandu, že?
Tiež mám kolegyňu, ktorá má na starosti "drobné kancelárske nákupy". Napríklad 60 fliaš minerálky...
Takto...spocitaj si kolko stoji vodicak len urobit, kolko stoji auto, nafta ci benzin, hlavne oprava, poistka, kontroly atd...ci ti to vlastne potom vo vysledku stoji zato ked ti nedaju ani ich firemne auto alebo plat taky ze petinu ci stvrtinu z platu prejazdis na svojom..a hlavne pozerat do buducna lebo stymi autami to v blizkej dobe bohvie co nebude
@judar to by hádam nikto nebol tak hlúpy, aby zobral prácu, kde požadujú časté jazdenie autom a nedostal by služobné, ani by výška platu nezohľadňovala to, že svoje auto občas použije. V každom prípade by som si na mieste autorky témy vodičák urobila, lebo sa môže stať, že sa nedostane do žiadnej práce, ak ju nebude mať v mieste bydliska.
@h2 nie, pisem vazne. Vazna tema. Vazna otazka.
Ja mam pocit, ze si robite srandu.
No vieš, lebo keď chceš pracovné vybavovačky absolvovať na bicykli, tak sa nečuduj, že pochybujeme, že to myslíš vážne.
Ak je podmienkou práce vodičák a ty ho nemáš, je to problém. Keby nebol potrebný, nepísali by to do požiadaviek. Alebo by napísali "vodičský preukaz výhodou". Takže buď si ho urob (ver mi, v budúcnosti sa ti veľmi zíde), alebo si hľadaj prácu, kde to nevyžadujú.
@elizabet173 no tak by si sa divila ale vo viacerych firmach zrovna tento skill zneuzivany,...na pohovore ti nikto nic nepovie ani pripodpise zmluvy :D niekedy staci par dni tyzden ci mesiac a clovek zisti realitu ze sa dokonca najdu aj chrapuni ci ti ani naklady na benzin nepreplatia...tak ma si hladat pracu vo svojom okruhu a nie este aby niekomu robila roznaskovo donaskovu sluzku...ale ked sa niekto na to citi...nech to teda robi
@judar hádam je možnosť v skúšobnej dobe odísť, nie? Rozmýšľam, ako by ma niekto prinútil používať moje auto na firemné účely 😂
@elizabet173 zaujimava uvaha. Moja mama obcas chodieva na inventury po predajniach, kde robi uctovnicku, a tam ju vozieva oco alebo kolegyna, s ktorou ide. Ale to ma normalne cez cestak, ze im preplatia naklady vratane opotrebenia auta. Alebo ide vlakom/busom, ak je to niekde, kde ide normalny spoj, prinajhorsom ju odvezie sofer, ked ide nahodou najprv do klasickej prace a az tak na inventuru... Inak si to ani ja neviem predstavit, co by mohli pozadovat, aby som vybavila na VLASTNOM aute. Max tak niekde, kde mam dost casu a mozem ist peso, aj mi to povedia, ale ja som leniva, tak sa radsej na svojom aute odveziem. Ale ak to auto nemam, tak v pohode by som sla peso.
Inak ak pozaduju vodicak, je mozne aj to, ze realne budes jazdit. Kludne po 60 flias mineralky v lete (pitny rezim pre zamestnancov), odniest tovar zakaznikovi v ramci mesta, kupit pisacie potreby pre kancelariu do konkretneho obchodu na druhom konci mesta (vratane napr. 10 balikov kancelarskeho papiera), zohnat nejaku suciastku, co vypadla vo vyrobe a na jej zaobstarani stoji cela linka (tam s bicyklom nepochodis) alebo obcas vybavit odvoz nejakeho klienta niekde inde. Zalezi od povahy prace. A nemusis mat rovno sluzobne auto len pre seba, ale moze byt k dispozicii erarne sluzobne vozidlo, ktore sa vybera na podpis na vopred urcene jazdy s tym, ze ho vyuziva vacsina zamestnancov, ked potrebuje...
😀 no to si ma pobavila...za koľko dáš trasu Bratislava - Stropkov ????