Pracovná ponuka

25. sep 2024

Ahojte, našla som si na portáli jednu pracovnú ponuku, ktorá má zaujala. Dá sa tam priamo poslať životopis, len otázka znie, mám tam pripojiť aj motivačný list? Alebo ten sa posiela na mail a životopis potom zvlášť. Pripadne certifikát. Nemám vôbec skúsenosť, poradí niekto 🙏🙏, ďakujem.

buberova
25. sep 2024

Ak je to na profesii máš tam možnosť priložiť aj iné prílohy, napríklad motivačný list.. myslím že ním nemáš čo pokaziť, iba získať 🙂 tak smelo do toho

ivanakal
25. sep 2024

Zvycajne pisu, ci potrebuju aj motivacny list. Tam mas potom kolonku "vybrat inu moznost" a tam vlozis ostatne dokumenty.

mojemenonikto
25. sep 2024

Ak napíšeš normálny motivačný list, prečo ťa tá ponuka zaujala, a prečo tam chceš pracovať, tak chybu neurobíš. Rovnako môžeš hneď priložiť aj certifikát. Cieľom je odlíšiť tvoje dokumenty od ostatných uchádzačov, tak aby si ich niekto, kto vyberá koho pozve na pohovor, všimol. Potom je to už len o tom ako sa dokážeš predať na pohovore.

melanta
26. sep 2024

A čo je písané v ponuke? Je písané, aby kandidáti poslali aj motivačný list? Ak áno, pošli. Ak nie, poslať môžeš, ale nech je stručný a faktický a hlavne nech nie je prepisom životopisu, pretože tú chybu robí veľa ľudí. Ak v ponuke nepíšu, že je potrebné poslať list, stačí keď do sprievodného textu napíšeš pár motivačných viet, prečo si majú práve teba pozvať na pohovor.