Pracovná doba pri dieťati

31. dec 2024

Ahojte, viem, že je to individuálne, ale zaujíma ma, ako Vám vyhovuje pracovná doba pri dieťati.
Onedlho sa mám vrátiť do práce a mám možnosť pracovať od pondelka do piatku 8 hodinovú pracovnú dobu alebo dva dni 12 hodinovú pracovnú dobu a následne dva dni voľno, len v tom prípade sú samozrejme aj víkendy aj sviatky, čo je nevyhoda. No na druhej strane v tom pripade je práca len 15 dni v mesiaci.
Akú máte vy pracovnú dobu, ako vám to vyhovuje?

martinkatinka
31. dec 2024

Tak zalezi, ci ti ma kto vyzdvihnut dieta zo skolky, ci sa mozete s muzom striedat.

janula2511
31. dec 2024

Ja som sama na deti.môj muž je šofér.mam pracovnú dobu na 6 hodín denne.od 8-14 hodiny.

elzu
31. dec 2024

Presne, zavisi to na tom, jak vykryjete vyzvedavani z jesli/skolky. Vse ma sve pro a proti, me vyhovuje pracovat do pul treti, protoze jsem odpoledne s detmi. Na druhou stranu mi obcas chybi volne dny, kdy bych mohla neco vyridit, poklidit sama bez deti za zady nebo si proste jen odpocinout.

luliu
31. dec 2024

Za mňa lepšie 8h, i do budúcnosti - škola a pod.

yoxinka
31. dec 2024

Záleží od toho, ako sa vieš zladiť s mužom. Pri jednom dieťati som pracovala 6 hodinový úväzok, dieťa som nosila a vyzdvihovala zo škôlky iba ja. Víkendy som mala vždy voľné. Teraz máme tri deti, obaja pracujeme full time s voľnými víkendami a pri vyzdvihovaní detí zo školy/škôlky a pri krúžkoch sa s manželom striedame, každý máme určený deň, kedy kto čo robí s deťmi.

mirola
31. dec 2024

Ja mam syna v striedavke, ten tyzden co syna nemam robim od cca 7 do 16, ten tyzden co syna mam robim od 7:30 do 15:30... vyhovuje mi to takto, sviatky a vikendy volne

andreakotesova
31. dec 2024

Slobodnej mi vyhovovala pracovná doba- obdenky dvanastky. Pri deťoch robím osmičky s pohyblivou pracovnou dobou - do práce musím prísť najneskôr o 9,00 hod. a odísť najskôr o 14,00 hod. (počas letných prázdnin o 13,00 hod.).

katica06
31. dec 2024

Dala si priliš málo info. Keď som mala na 8h , tak som nestíhala nič, jedno dieťa v mš druhe v zš, jednoducho nebola šanca dostať sa do mš na fajront o16:00, furt som iba bežala z bodu A do bodu B z tadiaľ do bodu C. Učiteľka v mš ma s dieťaťom čakali pred budovou každý boží deň, a frflala, na jednej strane chápem ale nepochodila som s predĺženým otvaracích hodín, pri hlasovaní sme boli iba 3zamestnané. Vedeli dobre že jediný autobus má príchod o 16:00, z čoho logicky vyplýva že je nemožné vyzdvihnúť dieťa do 16:00

luccija
31. dec 2024

Keď som pracovala na smeny kolegyňa mala 3 deti a chválila si to.Ale muž zaniesol, vyzdvihol deti.Vo voľných dňoch mala vás v kľude aj na seba, domácnosť deti prišli a bol obed a mali voľný čas.
Mne tiež vyhovovali viac smeny.potrebujes k tomu muža čo vieš, že sa postará, raz naučí ....vyskúšaj si to to sa nedá povedať pre mňa klasické 8,5 prísť domov znamenalo strašný stereotyp a nestíhanie.
Aj záleží či začneš o 06, 07, 08....

parvinka0001
31. dec 2024

Muz pracuje na smeny takže ja som 6-14 alebo 7-15 podľa potreby

siska53
31. dec 2024

Zavisi od toho, ako mate otvorenu skolku, ci ti ma kto dieta odvadzat, privadzat... Ono vsetko ma svoje vyhody a nevyhody.
Toto si treba zvazit a podla toho sa rozhodnut.

pe_mi
31. dec 2024

@andreakotesova ahoj ,robíš v uniqa poisťovní?

andreakotesova
31. dec 2024

@pe_mi nie. Prečo?

dancingqueen321
2. jan 2025

Mne vyhovuje standard 9-5. Pre dieta nechodim, chodieva manzel.

nikijezikova
2. jan 2025

Ja robím od 7 do 15,od pondelka do piatku
Iná doba by mi nevyhovovala, som s detmi sama ,takže skolku riešim len ja