Pracovná doba na 3 zmeny

kuzelna
5. apr 2021

Pracujem na 3 smeny, ale vôbec sa nevyznám v tom kalendári,a tak neviem, prečo, keď je dnes sviatok, a ja by som normálne začínala týždeň v nedeľu v noci, som si musela dať dovolenku na ten deň... Tam neplatí sviatok?

laila18
5. apr 2021

@kuzelna dovolenku na nedeľu či pondelok?

kuzelna
autor
5. apr 2021

@laila18 z nedele na pondelok... A veď to sa ráta za pondelok tá nočná, nie?

bibina32
5. apr 2021

@kuzelna ak ste mali ísť v nedeľu na nočnú, tak tam dovolenku. A ak dnes nejdete do práce, tak na dnes by ste mali mať sviatok.

kuzelna
autor
5. apr 2021

@bibina32 super, tie ich systémy, aj tak mám zrusenú celý týždeň nočnú, budem mať poobednú, takže dovolenka, sviatok a 4 pracovné dni.

laila18
5. apr 2021

@kuzelna no bohužiaľ počíta sa pracovný deň kedy začína smena, teda keď začína v nedeľu večer (aj keď chápem, že medzi 22-6 odpracuješ viac ten pondelok), ale teda keďže začala v nedeľu, je to dovolenka za nedeľu ... tí čo dnes začnú rannú, poobednú a nočnú budú mať ako sviatok

kuzelna
autor
5. apr 2021

@laila18 strašné, ale čo už. Ďakujem

janai1
5. apr 2021

Ale však aj nedeľa je sviatok nie? 🤔

petamich
5. apr 2021

@janai1 nie nedela je den pracovneho pokoja, nie statny sviatok, statny sviatok je iba piatok/pondelok

janai1
5. apr 2021

@petamich aha.. vďaka za info 🙂 nevedela som, som to brala tak ze keď sú obchody zatvorené tak asi aj to je sviatok 🙈

petamich
5. apr 2021

@janai1 ved toto, muz vcera, ze ideme na velky nakup sviatok nie je 🙂 a vsetko zatvorene! 😂 tak mu to nedalo a sa tu rozculoval, ze preco to teda nie je sviatok, tak len preto viem 🙈