Ahojte🙂 Chcela som sa spýtať, či niekto mal skúsenosti s nejakou pracovnou agentúrou na Slovensku, ktorá ich len tak neokradla o peniaze, ako mnohé vedia. Najlepšie ak máte skúsenosti s nejakou, ktorá poskytovala prácu v Anglicku. Ďakujem 🙂
@kk3 suhlasim s prispevkom od kristiny... My sme boli pred niekolkymi rokmi cez slovensku "agenturu" v anglicku a presne tak to bolo... Bol to podvodnik, ktoremu sme zaplatili, spravil s nami "pohovor po anglicky cez telefon" a vraj sme mali potom zabezpecenu pracu... Vobec to tak nebolo, ani tam o nas nevedeli..este sme si sami museli vybavovat pohovor atd... Vsetko by sme zvladli aj bez nich.. Vlastne oni zhrabli len peniaze 😄nehovoriac o tom, ze nam akoze zabezpecili cloveka, ktory nas mal potom vozit z ubytovania do prace a po mesiaci sa bez slova vyparil 🐵ked sme ich s tym konfrontovali, tak sa zacali vyhovarat, ze oni s tym nemaju nic spolocne, no proste katastrofa... Tiez odporucam agentury priamo v anglicku a su bezplatne.
Hej, počula som už od viacerych, že väčšina agentúr na Slovensku sú také. Takže preto som sa aj chcela opýtať, že či náhodou niekto tu nemá s nejakou skúsenosti. Najskôr som rozmýslala nad tým, že asi jednoduchšie to je cez tu agentúru odtiaľto, ale po tých recenziach sa mi to zdá nedôverčivé 😂 Našla som ale jednu, ktorá tiež poskytuje programy do zahraničia - Injoy, a na tú som nepočula ešte nejakú zlú recenziu. Lenže stále to je risk určite..😕
@lenka2813 inak toto je sranda, že ani Rakúsku, Holandsku a v Nemecku sa agentúram neplatí... zjavne nie sú tak nenažraní ako naši, ktorím nestačí, že im zaplatí objednávateľ personálu.. 😁 ja keď som kontaktovala prvý krát agentúru v Rakúsku a opýtala som sa koľko im mám zaplatiť tak pani skoro zabehlo, že prečo by mal personál platiť, že to ešte nikdy nepočula..😀
@kk3 pozrela som tú Injoy agentúru a bliká mi červená kontrolka už len keď vidím že sa označujú za " vzdelávacieho poradcu" a ako smelo vypisujú koľko u nich zaplatíš za rôzne služby..neriskovala by som, vyskúšaj radšej anglické agentúry. 🙂
@kk3 Ahoj, ja mám skúsenosti s mnoho pracovnými agentúrami na Slovensku, aj keď teda ja som chodila pracovať do Nemecka a do Rakúska. Určite ti túto voľbu neodporúčam, skús sa obrátiť radšej na anglické pracovné agentúry, poprípade sleduj inzercie práce s ubytovaním. Hlavne pozor na to, že brať peniaze za sprostredkovanie práce je nezákonné.. všetko sú to podvodníci, im za teba zaplatí spoločnosť ktorá si "kupuje" personál a oni sú tak nenažraní, že si vypýtajú okolo 500 eur ešte od teba za zmluvu v znení " poskytovanie poradenských služieb "