Pracovná agentúra do Nemecka

slavka119
7. jan 2021

Nepoznáte niekto agentúru, ktorá sprostredkuje prácu do Nemecka, pre ženu?
Ďakujem.
Niečo overené a spoľahlivé.

miro1360
7. jan 2021

Čo tam chceš robiť? Napíš nejakú svoju predstavu, či si ochotná vycestovať na dlho alebo turnusy, máš auto alebo nemáš.

slavka119
autor
7. jan 2021

@miro1360 auto nemám, som ochotná vycestovať aj na dlhšie ak sa dá, nepotrebujem každý mesiac chodiť na Sk, napríklad prácu v sklade alebo niečo podobné 🙂 nemecký neviem, anglicky skôr

tina4931
7. jan 2021

Pridám sa, tiež by som chcela ísť ale do AT, najlepšie hotel.

miro1360
7. jan 2021

@slavka119 Plánuješ sa naučiť nemecky? Lebo ak nie, choď radšej do holandska (kvôli mentalite ľudí) :D Vyber si prácu vo väčšom meste (kvôli doprave). Skús pozrieť agentúru ottoworkforce nl (sú aj v nemecku, rakúsku, a pobočka isto aj na slovensku)

miro1360
7. jan 2021

@tina4931 Urob si zoznam hotelov v lokalitách, ktoré sa ti páčia a pošli im tam životopis s fotkami na pozíciu, v ktorej chceš pracovať. Odporúčam väčšie hotely. Priprav sa na samotu (resp. spoločnosť nových ľudí). Do hotela sa zamestnaj po ukľudnení situácie s covidom, zatiaľ sa uč nemecky :D

tina4931
7. jan 2021

@miro1360 Nemecky ako tak viem. A oplatia sa hotely teraz, resp. nie zrovna teraz ale či budú mať vôbec budúcnosť v AT? Niekde v okolí Tirolska. A dá sa aj bez nejakej agentúry?

miro1360
7. jan 2021

@tina4931 Tej práce je tam veľa. Teraz je to horšie, ale pred kovidom to tam frčalo. Tirolsko je krásna oblasť - ideálne ak máš vlastný automobil aby si mohla vo voľnom čase pocestovať, ideálne s kamarátkou alebo priateľom alebo tak že nie sama. Urob to tak ako som ti písal, že pošli do hotelov svoj životopis (s fotkami :D), kontaktuj ich priebežne. Bez agentúry, priamo na rakúsku pracovnú zmluvu - hotel ťa kontaktuje a ak si voľná tak do 2 týždňov cestuješ.

tina4931
7. jan 2021

@miro1360 A v hoteli si platím ubytovanie a stravu, či len nejakú časť?

miro1360
7. jan 2021

@tina4931 To záleží od konkrétneho hotela, niekde je ubytovanie aj strava zadarmo. Možno záleží aj od pozície na ktorú sa tam chystáš. Niekde sa môžu niektorí zamestnanci dokonca využívať fitko, bazén a pod. 🙂 Odporúčam ti ísť pracovať do luxusnejšieho hotela.

goblinko1
7. jan 2021

Aj ja by som mal záujem ísť pracovať niekde so skladu ale neviem ako to funguje.. mám 18 no som stále študent strejdnej školy a skôr by mi to vyhovovalo cez prázdniny.