Nepoznáte niekto agentúru, ktorá sprostredkuje prácu do Nemecka, pre ženu?
Ďakujem.
Niečo overené a spoľahlivé.
Pridám sa, tiež by som chcela ísť ale do AT, najlepšie hotel.
@tina4931 Urob si zoznam hotelov v lokalitách, ktoré sa ti páčia a pošli im tam životopis s fotkami na pozíciu, v ktorej chceš pracovať. Odporúčam väčšie hotely. Priprav sa na samotu (resp. spoločnosť nových ľudí). Do hotela sa zamestnaj po ukľudnení situácie s covidom, zatiaľ sa uč nemecky :D
@tina4931 Tej práce je tam veľa. Teraz je to horšie, ale pred kovidom to tam frčalo. Tirolsko je krásna oblasť - ideálne ak máš vlastný automobil aby si mohla vo voľnom čase pocestovať, ideálne s kamarátkou alebo priateľom alebo tak že nie sama. Urob to tak ako som ti písal, že pošli do hotelov svoj životopis (s fotkami :D), kontaktuj ich priebežne. Bez agentúry, priamo na rakúsku pracovnú zmluvu - hotel ťa kontaktuje a ak si voľná tak do 2 týždňov cestuješ.
Aj ja by som mal záujem ísť pracovať niekde so skladu ale neviem ako to funguje.. mám 18 no som stále študent strejdnej školy a skôr by mi to vyhovovalo cez prázdniny.
Čo tam chceš robiť? Napíš nejakú svoju predstavu, či si ochotná vycestovať na dlho alebo turnusy, máš auto alebo nemáš.