Som po rodičovskej a nemôžem zohnať prácu na TPP. Hľadám si miesto ako predavačka v textile alebo obuvi. To som vlastne robila stále od školy. Mám ísť na pohovor do 1 predajne na skrátený úväzok. Mate niekto skúsenosti s takouto prácou? Boli ste spokojné? Ďakujem za odpovede.
@janulka__87 robila Som na skrátený, polovičný úväzok. Platovo bieda, ale ako sa hovorí, keď netečie, aspoň kvapká. Už by som tak nešla, radšej 8hod do tej 16tej sa dá robiť.
@janulka__87 kľudne chod sak uvidíš ako ti to bude vyhovovať
Ja pracujem tiež len brigádne po materskej, pri dieťati je to super, ak tých pár stoviek v rozpočte chýbať nebude. Neviem si predstaviť ísť pracovať teraz niekde na tpp a každý mesiac byt na ocr, kde by mi to tolerovali v novej práci.
@janulka__87 pracovala som na skrátený ako vychovávatelka a bola som spokojná, po pol roku som šla na plný úväzok.
Ja teraz pracujem na skrátený.. som proste kratšie v práci a o to menej zarobím.. keďže je to ale TPP, tak je všetko štandardne rovnaké, akokeby som pracovala na 8,5h..
Mám tri deti a takto, kým ma ešte potrebujú, .mi to veľmi vyhovuje.. ja robím na ranné zmeny, robievam nadčasy, ale skoro ráno, takže niekedy robím viac ako mám v zmluve, ale za to mám náhradné voľno..
robím na skrátený. nie je to na skákanie 2 metre od radosti ale kým je malý v škôlke tak ja si odrobím..
@janulka__87 skrátený je super, aby človek stíhal v klude dieťa vyzdvihnúť aj žiť. Väčšina žien ma opačný problém, dosť veľký. Po 8,5 hod.v práci ledva stíhajú škôlku.
@janulka__87 tak isto ako na normálny úväzok, len o pár hodín kratšie 🙂