Ahojte, zaujimalo by ma, máte/ mali by ste problém s prácou v sobotu na 4 hodiny, s tým, že máte všetko na páske aj s príplatkom?
Nejde vôbec ťažkú prácu...
Zaujíma ma to ako zamestnávateľa.
Na to sa neda jednoznacne odpovedat, pretoze to zavisi od konkretnej situacie, priorit zamestnanca, jeho rodinnej situacie atd...
Nechcem pracovať cez víkend. Chcem volno, venovať sa rodine a záľubám.
Ale sú ľudia ktorým by tie peniaze pomohli a nemali by s tým problém. Je to veľmi subjektívne
Tak je to síce len na 4 hodiny, ale musia vstať, cestovať do prace, cestovať spat z prace. Proste víkend je rozbitý.
Možno by som to ponúkla ako formu nad asi cez týždeň
Áno, odmietla. Skúsila by som návrh iné riešenie, napr cez týždeň ako nadčas
tak ak som nastupovala do zamestnania s tým, že mám mať soboty voľné a zrazu by mi šéf povedal, že mám robiť aj v sobotu, tak asi by ma to naštvalo.. niekomu to za tie peniaze nestojí a niekto sa zas môže potešiť, že si privyrobí
No ak je to taka jednoducha praca co tak brigadnik? A abo odmietla by som.
to zalezi od toho, co za to... nejde len o peniaze, ale napriklad nahradne volno? pracovala som v sobotu doobeda. Koncila som o 12. Vikend nikdy nebol taky oddychovy, ako ked som koncila v piatok vecer. Ale poznam mamicky, ktore napriklad pracuju ako pokladnicky a vyslovene beru nedele a sviatky, lebo pracuju menej za rovnaky peniaz...
Ako bolo spomenute zavisi to od rodiny financ. stavu atd.., mne by to nevadilo kedze nemam deti a s priatelom sme spolu kazdy den. Podla mna by sa to dalo.. ale ako vravim ja teraz potrebujem kazdy cent preto by som to neodmietla.
Nechala by som tie soboty na baze dobrovolnosti. Niekomu je prednejsie volno, niekomu peniaze. Kazdy je v inej zivotnej situacii. Niekto ma male deti, chce byt s nimi, niekto splaca hypoteku, potrebuje zarobit. Ja osobne by som odmietla. Manzel chodi na tyzdnovky do zahranicia, sme vacsinou len cez vikend spolu, takze pre mna je volny vikend dolezity.
aha tak potom neviem na čo sa sťažujú, ked vedeli, že v sobotu do roboty majú ísť :D ved vyberám si takú prácu, aká mi vyhovuje a keď nemám na výber a peniaze potrebujem, tak myslím si že tie soboty sa dajú vydržať v pohode.. veď veľa ľudí robí cez víkendy aj 12tky
Ale ak ideš v sobotu do prace, tak ani ten piatok si nemôžeš urobiť hocijaký program, lebo v sobotu ráno vstávam
Bol tu dobrý nápad, že brigádnici
Ale nepreháňaj. Neviem kde sa firma nachádza, ale do väčších miest sa vracajú študenti a tí si celkom radi privyrobia
Ja by som stým problém nemala teraz robím 10 hod 2 soboty a 2 nedele cez mesiac aspoň to mam lepšie zaplatené a vidno to potom aj na páske a mam voľno takto aspoň aj cez týždeň vtedy si vie clovek lepšie povybavovať veci ako cez víkend takže ja sa nesťažujem
pozri, bezne som pracovala v sobotu a v nedelu riadnych 8 hodin, a? Deñ ako deñ, zacala som o 8, skoncila o 16 a cele poobedie a vecer som sa venovala detom, ak som zacinala o 16 a koncila o polnoci, cele doobedie az do 16 som bola s detmi, potom prebral stafetu manzel
Tak zrus prevádzku v tomto zakliatom meste
mala by som s tym problem, necudujem sa vasim zamestnanocom. Teda zalezi ci su mladsi alebo starsi. Student alebo dochodca si rad zarobi a odrobi sobotu. Mlada osoba ktora sa chce ist piatok bavit, pripadne osoba co ma rodinu dieta vam sobotu nepojde.
Nemala by som s tym ziadny problem. Skôr naopak bola by som rada 🙂 ale to je len moj nazor.