Práca ZŤP

petronelka47
9. okt 2022

Ahojte, akú prácu vykonávate keď ste ZŤP? Som už vyše roka doma,nedarí sa mi nájsť prácu vhodnú k mojej diagnóze. V sprievodnom liste vždy píšem že som ZŤP, pozvú na pohovor a týmto končí .vďaka

kaktusik007
9. okt 2022

@petronelka47 vykonavam taku pracu, na ktoru moj zdravotny stav staci - cize ja napriklad nerobim nic manualne.

liljana
9. okt 2022

Coho sa tyka to ZTP?

petronelka47
autor
9. okt 2022

@kaktusik007 tak vieš je ZŤP a ZŤP ja manuálne robiť môžem samozrejme nie niekde v sklade a s paletami...

bimbambom
9. okt 2022

@petronelka47 tak Zťp má kamoška s nenormálnou skoliózou a je hluchá takmer , Zťp má druhá kamoška na celiakiu , Zťp mám aj ja ( obličky a pridružené ) .
Každá z nás má iné obmedzenia ....
Ja osobne to nepíšem nikde do životopisu . Len oznámim , že nemarodujem , práca mi vyhovuje , nie je dôvod to riešiť . A nikto to nerieši ani 🙂

loginexistuje
9. okt 2022

mam ZTPS (a aj ID) a pracujem na plny uvazok pracujem v oblasti IT manualnu pracu by som uz nedala vzhladom na zdravotny stav
nebyvam na PN len chodim na kontroly fakt zavisi od diagnozy a prace aku chces robit

petronelka47
autor
9. okt 2022

@bimbambom tak ja mám viditeľnú diagnózu, DMO preto to tam píšem

kacena4
9. okt 2022

@petronelka47 ja mam ztp (operacia chrbtice + tazka astma) pracujem v skolstve ako asistent. tiez mam 2 kolegyne ktore su na tom podobne (jedna DMO) a tiez jedna asistentka a druha ucitelka

mogaa
9. okt 2022

@petronelka47 tak to že je niekto ZŤP nemusí byť vždy dôvod že ťa nevyberú...ak by im to prekážalo, tak ťa nepozvú ani na pohovor....jednoducho teraz je situácia taká, že na jedno miesto sa hlásia desiatky ľudí, z nich pár pozvú na pohovor a vezmú jedného....

laura164
9. okt 2022

U nás ztp robia administratívne pracovníčky, upratovačky, iné nepoznám