Práca zladená s dcérkou

27. júl 2023

Ahojte od septembra nastupuje dcérka do škôlky. Ja sa musím zamestnať tak aby som ju vedela do škôlky daj aj vybrať, nakoľko manžel pracuje ako vodič a nestíha ani jedno.
Samozrejme profesiu mam prelustrovanu poslala som životopis kade tade ale napr v obchode je to od rána do večera. Skolka bude od 7 a je otvorená do 16:30.
Kde pracujete aby ste to zladili s deťmi?
Nemám napr vysokú školu. Pracovné skúsenosti mám od vedúcej obchodu po klientskeho poradcu v banke. Takže skúsenosti sú všelijaké. Aj keď napr neovládam prácu na PC Word, Excel a podobne nakolko som to nikdy v praci nepotrebovala. Samozrejme som ucenliva. Znalosť jazyka žiadna taka ze by som sa vedela pekne dorozumieť skôr len základy.
Ďakujem za tipy 🙂 som zvedavá kde sa dá pracovať tak aby to ladilo s dcérkou.

pribinak
27. júl 2023

Dohodnúť sa s nejakou kamoskou, že raz vyzdvihnes z MS ty a raz ona. U máš takto bolo dohodnutých viac mamičiek

autor
27. júl 2023

@pribinak tým ,že v našej dedine nemáme škôlku ide dcérka do škôlky do mesta a nepoznám tam nikoho

aduskatt
27. júl 2023

platila som susedu, ktorá bola už na dôchodku a až di druhého ročníka na ZŠ nám chodila pre syna a strážila ho až kým sa prvý z nás neuvoľnil a nevyzdvihol ho

pribinak
27. júl 2023

Z dedíny ide sama? Žiadne iné deti nejdú do skolky?

gabika0825
27. júl 2023

Veď ale nie v každom obchode sa robí cely deň. Ja som robila tiež v potravinách aj v drogerii, síce už dávnejšie a krátko, ale hneď sa má pýtali ako mi to vyhovuje čo sa týka zmien, ci chcem robiť ráno alebo poobede. A vždy som sa vedela dohodnut. Podstatne je ale aj to, koľko chceš zarobiť, či ti ale potom nevadí na úkor hodín, že zarobíš menej a pravdepodobne vikendy asi tiež nechces robiť. Skús popripade hľadať skrátený úväzok