Práca ženy - SBS

tanickq
28. dec 2024

Ahojte priatelia zaujima ma praca žení ako SBS čo si otom myslíte ake sté mali skúseností
Ďakujem za každu odpoveď 😍

viestta
28. dec 2024

Naposledy som lutovala pani z SBS, ked sa musela natahovat s tlupou zlodejov za pokladnami. Robit v SBS za kamerami je nieco uplne ine ako robit SBS v obchode

janai1
28. dec 2024

@tanickq https://www.modrykonik.sk/forum/zamestnanie/sbs-praca-pre-zenu/

každý deň si iná žena? Či aké odpovede čakáš?

tanickq
autor
28. dec 2024

@janai1 mna len zaujimaju nazori a ludia kto takú prácu už robil dakujem😍

viestta
28. dec 2024

@tanickq anestaci ti jedna debata? Vsak ti v prvej baby napisali

lubkavargova1
28. dec 2024

Ja som robila, aj na vratnici, aj vonku obchodzky (zima, dazd, vietor - ides, a musis byt vonku 45 minut ci sa ti to paci alebo nie), aj pri kamere a aj peniazky sme nosili v zasahovke...ja som to robila pocas skoly ked som bola mlada a plna energie... smennovost: denna-denna-nocna a (dva dni volna) na papieroch, v realite sme isli niekedy z nocnej do nocnej....a potom aj kolegynky zazila co boli vacsi hajzlici ako mafiani...hlavne, ze dostat sa na teple miesto do kancelarie...ale presla som si tym, skusenost do zivotam preukaz mam a keby trebalo tiez mam o profesiu naviac....

tanickq
autor
28. dec 2024

@viestta prepačte ale jasom tu nová a som si mislela ze som neuvernila diskusiu a ani nevjem gde vsetko je čo inzerujem vopred ďakujem a prepáčte 🙂

tanickq
autor
28. dec 2024

@lubkavargova1 ďakujem ja už len čakam kedy budem mat kurz az v januári

lenkasarka
28. dec 2024

@tanickq snáď ti nedajú písať diktát

tanickq
autor
28. dec 2024

@lenkasarka nie bude to online aja som zvedavá

lenkasarka
28. dec 2024

@tanickq držím ti teda palce

tanickq
autor
28. dec 2024

@lenkasarka díki pekne moja😍

rozculena
28. dec 2024

@tanickq keď som robila v tescu,tak naši sbs vedeli aj zlodeja zneškodniť rôznymi chvatmi a hmatmi a tiež ovládali zákony.....zas taká sranda to nebola....

svetlonos
28. dec 2024

@tanickq
a co si robila doteraz, ake prace?

tanickq
autor
28. dec 2024

@svetlonos asistentka v KC a upratovačka ale začalo sa mi páčiť SBsky🙂😍jeto take krimi premňa 😍

danyelia
28. dec 2024

No neviem, či je to až také krimi, predstava invalidného dôchodcu, ktorý sa prechádza v potravinách a radí zákazníkom, kde nájdú múku a strúhanku 😁 Aspoň u nás v okolí sú takí SBS-kári v obchodoch. Ale tak hádam to má aspoň istý odstrašujúci efekt pre zlodejov...

lubkavargova1
29. dec 2024

@tanickq zlatko, nie je to krimi, ale praca s ludmi co ta bude stat kopec nervov, trpezlivosti, musis sa natahovat s pubertakmi co kradnu a si myslia ze mozu vsetko lebo rodicia su "topka", alebo so spinavymi a smradlavymi cigancatmi a ciganmi alebo bezdakmi co su pogrcani alebo sfetakmi co su ostati a posraty a ty musis toto tiez riesit...ja osobne som na ochodzke kde chodili kradnut cigani zelezo a ked si ich nachytala tak hadzali po tebe a nebodaj ta zasiahli mala si fajnu modrinu, jednoducho som pustila psa a peeeeekne pomalicky isla ku nim. Pes je super "kolega" :D