Práca za priehradkou na pošte

7. jan 2023

Dobrý deň. Poprosím o info - pri danej pozícii je potrebné byť ráno jednu hodinu skôr na pracovisku? Kvôli nahadzovaniu pošty do vlastných rúk do systému?
Pracoval tu niekto na tejto pozícii? Z pocutia viem že je to ťažká práca. Akékoľvek info pomôže.

autor
7. jan 2023

Nikto nič?

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
7. jan 2023

@bilberryday také info ako si napísala viem aj sama
Ja som chcela skúsenosti ľudí ktorí to robia/robili

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
suzitok
7. jan 2023

Záleží aj od toho, na ktorej pošte. U nás napríklad nemá zmysel tam byť skôr, chodí sa 15-20 minút pred otvorením. Auto s poštou chodí zväčša vždy neskôr.

autor
7. jan 2023

@suzitok robíš za priehradkou?

cuculiatko88
7. jan 2023

U nas na poste chodia skor o pol hodku,mamina chodieva tiez tak pol hodinu dopredu...ak tam mas byt o hod. skor tak ked ti to zaplatia nevidim v tom problem...ak by neplatili nechodila by som urcite skor ako je nutne ...ty si uz odsledujes sama ako dlho trvá kym to nabehne pc a system s ktorym budes robit

autor
7. jan 2023

@cuculiatko88 ale ja vidím problém lebo ak tam mám chodiť na 6tu a mám 2 malé deti tak to nie je pre mňa...
Pošta sa otvára o 8

autor
7. jan 2023

Ja som hlavne chcela vedieť aká je tá robota, či sa to dá zvládnuť.

mondolina
7. jan 2023

tak asi sa dá zvládnuť keď ju ľudia robia🙈
záleží predsa od tvojej šikovnosti, ako sa rýchlo učíš, ako sa prispôsobuješ, aká si flexibilná.

cuculiatko88
7. jan 2023

Zalezi ci si v meste alebo na dedine a aj to aka velka dedina to je,prip.cast mesta kde budes robit,podla toho budes vediet kolko bude roboty,zvladnut sa to da urcite a samozrejme je blbost chodit tam na 6 ked otvaras o 8,aj ked sice neviem kedy chodia postari na postu,aj od toho zalezi...no ked mas ist skor pytaj si to zaplatene

pietra
7. jan 2023

Na poste som sice nikdy nerobila, ale vsimla som si cestou do prace, ze nasa postarka (ta, co pracuje za priehradkou) prichadza do prace chvilu pred 7. Cca v tom istom case prichadza aj postarske auto, cize asi preto tam musi byt na 7. Samotna posta sa pre verejnost otvara o 8. Nepredpokladam, ze ak vasa posta otvara o 8, ze by si tam musela uz o 6 byt. Ale kazde pracovisko ma nejake svoje zauzivane zvyky. Najlepsie ti odpovedia priamo tam, kde sa o miesto uchadzas.
A co sa tyka narocnosti, ak si nikdy na poste nepracovala, nejaky cas asi potrva, kym sa zacvicis. Vsetky zaciatky su tazke, je jedno na akom mieste. A co sa niekomu zda lahke, pre ineho moze byt narocne. Za vyskusanie nic nedas, pracu mozes zmenit kedykolvek, ak by ti tato nevyhovovala.

guga79
7. jan 2023

Napis mi ss, ak chces vediet viac..pracujrm na pošte

petko81
7. jan 2023

Ahoj ja som pracovala ako doručovatelka predmaterskou.kokegyne v priehradke chodili 15 min pred otvorením pošty.posli do pokladne dostali peniaze,zapli Pc prihlásili sa.
My sme chodili na 7 a samé sme si triediki poštu na rajony.

autor
7. jan 2023

@mondolina tak ľudia robia aj v bani 😊 proste som len chcela vedieť skúsenosti...

nafka0483
7. jan 2023

Co je tazke na praci za priehradkou???

Ani nebehas po rajone, ani nekrompacujes v bani, ani nevlacis tazke bremena...

autor
7. jan 2023

@nafka0483 robila si niekedy s ľuďmi? Asi nie.. keď sa toto pytas

nafka0483
7. jan 2023

Ano robila. Myslela si psychicky narocne? Ja som myslela, ze myslis fyzicku narocnost.

autor
7. jan 2023

@nafka0483 jasné že psychicky...

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
daniela2202
7. jan 2023

Ani to neskúšaj, a s malými deťmi vôbec nie, budeš psychicky total vyčerpaná, moja známa to práve ukončila po pol roku, slobodná bezdetná, oni už chcú také veci od nich, akoby si v banke robila a samé školenia, .... a ten plat a nonstop v práci, na pn a očr zabudni, zrušia ťa aj sami 👎👎

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
daniela2202
7. jan 2023

@bilberryday známa si našla prácu v distribučnej firme

umpanka
7. jan 2023

Treba rátať so zaučením na začiatok. Niekto vie vysvetliť jednoducho niekto komplikovanejšie. Je to pre niekoho, komu nevadí raz za 14 dní prečítať 4-6 strán textu (predpisy, zmeny technológie a pod.) Výhodou je, že sa vždy dá spýtať kolegýň. Je to rôznorodá práca: poštové služby viac, banka, poisťovňa. Ak chceš pohyblivú zložku mzdy, musíš splniť plán predaja: založenie účtu, úver, predaj žrebov.....Ale dá sa to. Nahrávanie doporučenej pošty je najmenší problém, ktorý ťa bude trápiť. Ak si v práci, mala by si mať každú hodinu zaplatenú.

nafka0483
7. jan 2023

Tak neviem ci jasne. Keby si povedala narocne, ale pod pojmom tazka praca si predstavim nieco ine.
Neviem aka by sa ti pacila ked na poste za priehradkou je problem.

autor
7. jan 2023

@nafka0483 ja som to písala narýchlo, hádam má teraz nebudes ťahať za slovíčka...???

1fifinka1
7. jan 2023

@autorka ja som doobeda na priehradke, poobede doručujem. Otvárame o 8.00 ja chodím na 7.30. Platené mam od 8.00. Kým otvoríme mam povinnosti, ktoré sa snažím stihnúť, lebo už keď sú ľudia, robia sa ťažšie. Práca ta musí hlavne baviť. Je tam veľká zodpovednosť, ale kde nie je.

autor
7. jan 2023

@1fifinka1 tak máš 2 funkcie?

1fifinka1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
1fifinka1
7. jan 2023

@autorka áno. Vola sa to kumulovana funkcia.