Ahojte baby, chcela by som sa poradiť ohľadom práce. Mám dlhodobo zdravotné problémy ktoré sa prejavujú najmä bolesťou a to mi dosť bráni normálne fungovať a zároveň nemám peniaze a ani invalidný by mi nedali keďže nikto nevie čo mi je ale pracovať chcem,vyslovene po tom túžim :D . Máte nejaké nápady čo by som mohla robiť z domu prípadne mať voľný pracovný režim, teda pracovať vtedy keď mi je lepšie okrem dlhodobej práce s počítačom? Poprosím len tipy, nie názory na situáciu alebo správy typu ja mám toto a toto a fungujem keďže svoju situáciu poznám len ja, ďakujem 🙂
@bejbytinks vieš, keby takej práce, aká by tebe vyhovovala, bolo dosť, skočili by po nej všetky mamičky, ktoré si chcú na MD privyrobiť, tiež sa im nedá pracovať denne osem hodín, potrebovali by možno štyri, ak to vtedy, keď drobec spí. Skús pozrieť na Profesiu, či ťa tam niečo neosloví
No a co take vies robit? Co si vyucena? Aku mas skolu? Kde si predtym pracovala?
A čo ti asi máme poradiť, keď nenapíšeš, aké máš vzdelanie, skúsenosti, zručnosti atď. Ale okej, chceš napísať iba tipy (tí, čo majú kvalifikáciu robiť niečo z domu sa poväčšine nemusia pýtať), tak nech sa páči: úradné preklady z cudzieho jazyka, doučovanie cudzích jazykov online, vzdelávanie online, programovanie, tvorba web stránok, grafický dizajn, projektovanie stavieb, účtovníctvo, dane.
@martinkatinka ona chce len tipy, lebo svoju situáciu pozná len ona. 🤦🏻♀️
tazko je radit, ked nevieme co a ako. Ale teda vacsina prace z domu je za PC, inak su to take bezne ine veci, ze napriklad kamoska ta piekla kolace rozne na objednavku, vzala len tolko kolko vedela, ze zvladne. Druha zase hackuje kadeco na zakazdu.
My máme mať nápad, čo máš doma robiť? Ty si vytvor nápad a choď si za ním...
@bejbytinks v prvom rade treba zistiť čo Ťa bolí asi si mladá žena...sú aj ambulancie chronickej bolesti..na profesii som pred pár dňami videla niečo pre eshop popis k obrázkom, úprava fotiek...
Ja si myslím, že idú služby žehlenie na objednávku napríklad ..keď asi upratovanie nezvládnes ...
Ak nemáš problém s telefonovaním, tak nejaké callcentrum, telefonistka, teleanketár...
Momentalne je extremne vela firiem ktore su naklonene praci na homeoffice a dovolia to vsetkym zamestancom. Pracujem v IT firme a tu aj asistentky aj ekonomky aj HR mozu pracovat z domu. Cas mame flexibilny, ale od 9 do 14 by sme mali byt pripojeni (ale teda hocikedy idem na obed aj na tri hodiny alebo nieco vybavit a nikto nic neriesi). Dolezite je aby ti na konci mesiaca sedel casovy fond, teda vies dorabat pracu aj po veceroch alebo cez vikend. Takze treba si najst len firmu ktora ti toto dovoli a hotovo. Ale ako hovorim, ide o IT, takze nie je ti pre kazdeho, ale zase asistentku alebo telefonicky support sa da robit aj bez extremnych skusenosti a zrucnosti.
Plno ľudí niečo tvori a vyrába ( šije, háčkuje, zdobia predmety decoupage technikou ale vyrábajú šperky....) A potom to predávajú na Sashe
Táto téma je tu skoro každý deň.. skús sa trošku pohrabať v starších témach, väčšinou sú tam tie isté tipy a rady v komentároch