Kočky máte nejakú skúsenosť s prácou z domu? Samozrejme žiadne katalógové predaje, ani otravovanie náhodných ľudí s ponúkaním tovaru a pod.
Mám na mysli napríklad vybavovanie objednávok, možno nejaké vypĺňanie dotazníkov a podobne.
Vždy keď som sa ozvala niekomu kto ponúkal prácu z domu, boli to len propagácie, katalógy alebo rôzne podvody...
Veľmi by som chcela skúsiť nejakú prácu z domu, hoci aj za menšiu výplatu, ale aby to bolo reálne.
Nejaké rady?? Vďaka vopred
Ano, mam skusenost s pracou z domu. Cez koronu sme boli chvilu na home office.
Áno mám skúsenosti. Robím 90% z domu. A rady? Mať zručnosti primerané k práci, ktorú chceš doma robiť. A podľa nich hľadať.
Podla mna problemom je, ze vacsina autorov tohto typu diskusii hlada cielene pracu z domu, je to jedina podmienka, namiesto toho aby si hladal pracu, ktora mu sadne, bude bavit, bude mat skusenosti, bude splnat naroky a nasledne sa na pohovore informoval ako funguju s pracou z domu a ake su moznosti.
Tych firiem je vela vela ale minimum z nich maju napisane full remote. Vela zien ti tu napise, ze pozri korporaty a ano drviva vacsina umoznuje full HO a tiez drviva vacsina z nich ma napisane v ponukach obcasny HO co naozaj nemusi byt pravda. O fungovani a systeme prace sa viac dozvies z pohovoru a nie z popisu inzeratu.
Praca vyplnovanie dotaznikov snad ani neber ako pracu. To je bullshit. Ved to nie je praca, mozno tak na privyrobenie pre studenta
tak ja som prekladatel.tlmocnik a 80 percent je to praca doma,ak nechodim priamo tlmočiť a aby som nepracovala len hlavou som aj fyzioterapeut ,tiež to mam pracu doma-obe mam vyštudovane,žiadne kurzy,určite by som išla cez zvyšovanie si vzdelania ono sa to človeku vráti a má široký zaber a výber❤
Ja robím z domu interne účtovníctvo 🙂 z jednej strany je to super z druhej mam doma stále bordel. Mam to vystudovane a robím v tom už 15 rok. Z domu robím posledných 5 rokov.
Doplniť vzdelanie, aby si mala zamestnávateľovi, čo ponúknuť. Takých ako ty, sú tu tisíce. Každý druhý deň táto istá otázka a vždy tá istá odpoveď. Mohla by si sa trochu posnažiť a prečítať si pár príspevkov a vedela by si ako to chodí. Privyrobiť si chce každý, ale treba na to aj niečo vedieť - účtovníctvo, it, jazyky.