Ma niekto skusenosti s pracou z domu? Mala by som zaujem, ponuk je nesmierne vela len ktorej sa chytit? Nie su to podvody?
@viktoriaboris ahoj..mohla by si poslať..,nejaké ponuky,,,aj ja by som mala záujem..dakujem
Úplná novinka na trhu - Pracovná ponuka ktorá Vás dostane 😊
Nová kozmetická firma Hunca Life prichádza na Slovenský, Český a Maďarský trh. Buďte aj vy medzi prvými, pridajte sa k nám.
- 28% zľava na nákup všetkých produktov
- Provízie 4% až 24%
- Bezplatná registrácia, zdarma katalóg a vzorky
- Telová a dekoratívna kozmetika, drogéria, čistiace produkty a mnoho ďalších vecí.
Firma funguje podobne ako už iné známe firmy s kozmetikou na Slovensku. Registrácia je bezplatná, všetko je nezáväzné- nič sa nedeje, keď nič neobjednáte. No už len pre seba máte výhodnejšie ceny pri registrácii, i keď by ste neobjednávali pre iných ľudí.
Hľadáme ľudí pre štart a rozbehnutie firmy. V prípade vážneho záujmu mi napíšte a dám vám viac info.
Ja si privyrabam katalogovym predajom kozmetiky na prirodnej baze, mam dve spoločnosti, moja mama zase robi kytice zo stuh, oblatky alebo obcas torticku
Ahojte žienky,ak tu mám baby,ktoré sú na materskej,na dôchodku,či študentky a máte minimálne 18 rokov,pridajte sa do môjho tímu a začnite zarábať💶💶💶ide o novú kozmetickú firmu HuncaLife💰💰
🤗najvyššie provízie
🤗najvyššie zľavy na produkty až 28%-kupuješ so zľavou a predávaš za plnú sumu,takže už z toho máš peniažky
🤗možnosť budovania kariérneho rastu
🤗vlastný pracovný čas
🤗rôzne súťaže,darčeky a mnoho iných výhod
A TO VŠETKO ÚPLNE ZDARMA👆👆nič za to nedáš a môžeš len a len získať,pridaj sa ku mne😉👌
Viac info 📨📨
Ja pracujem s kozmetikou Farmasi, som spokojna ..ak mate zaujem dozvediet sa viac , kludne mi napiste a vsetko vysvetlim
Robíme s ďalšími kočkami a chalanmi na jednom projekte cez fb a instagrame a uvádzame nové produkty na trh. Chcela by som nájsť schopných a ambicióznych ľudí, ktorí by chceli byť ambasádormi tejto značky.
Ide o kozmetiku.
Výhodou nie su žiadne vstupné ani registračné poplatky, nie je potrebné zakúpiť žiadne balíčky.
Ide o spravovanie skupiny na FB, o ktorú sa treba starať a postovať v nej.
Zo všetkým pomôžem, naučím.. ja osobne mám veľmi dobré výsledky za krátky čas 😊.
Info 📩
https://www.ermail.cz/link/CcaYXYmVaNaAjaVV7mXJ...
Skuste tuto klikacku, nejde o velke sumy, ale da sa tym privyrobit..
dobrý deň, môžem Vás poprosiť o bližšie info. Ďakujem
@kesymoniki môžem viac info ohľadom lepenie pre automobilový priemysel a aj dáky vstupny poplatok platiť a máte aj nejaký dôkaz že naozaj vyplácajú? prosím odpíšte ďakujem
@kikavajdova Tým rečiam never. MLM je, že budeš musieť zháňať ešte väčších zúfalcov, ktorí budú robiť "na teba" a Forex je obchodovanie, kde človek príde aj o gate (ak nemá veľa peňazí alebo veľa informácií)!
Odhliadnuc od toho, že príspevok je pol roka starý...
ahojte rada by som sa chcela poradit ohladom nejakej praci z domu ale ziadne take klikacky ani s kozmetikou nieco take co by aj naozaj bolo platene a sa aj oplatilo .Dakujem za kazdu radu.
@tinusqua2015 na to musíš ale aj vedieť niečo robiť, nestačí pustiť internet a písať somariny. Rád je tu kopec, len si treba prečítať.
@tinusqua2015 ahoj,ak máš stále chuť pracovať z pohodlia domova,tak mi napis😉
Viem o aplikácii, kde sa dá zarobiť, je to overené bez vstupného poplatku. Ak máš záujem píš správu 🙂
@viktoriaboris podľa toho, čo si predstavuješ pod pojmom "práca z domu" ... lebo ja osobne také tie klikačky a vypĺňanie dotazníkov za prácu nepovažujem a hlavne určite z toho nie je príjem, ktorý by pokryl trebárs len účet na elektrinu...
ale ak vieš robiť napríklad preklady z / do akéhokoľvek cudzieho jazyka, prípadne jazykové korektúry, účtovníctvo, právne služby, šiť alebo piecť a podobne, tak s tým sa už reálne dá aj uživiť...