Ahojte chcela by som sa spýtať či niektora z vás má nejakú vedľajšiu prácu ktorú vykonáva z domu, popri zamestnaní. Nemyslím tým avon, alebo takú,,katalógovú,, prácu, ale skôr ako býva skladanie pier a podobne... chcela by som si privyrobiť ale na internete, čo som našla je vždy vstupný poplatok a to sa mi veľmi nevidí. Ak by ste mali niečo prosím dajte mi vedieť. Ďakujem. 🙏
Skladanie pier a takéto veci to je podvod.. Nič take nie je
@tinaslukaskom však sa baby spamätajte tu na MK min. 2x do týždňa tá istá otázka a každej tu píšu, že nič také nie je. Treba piecť, niečo vyrábať alebo strážiť deti, venčiť psov, opatrovať starých ľudí, upratovať, žehliť, starať sa niekomu o záhradu, robiť niekomu nákupy a pod.
Samozrejme ze su to všetko podvody a pyramidy, tie firmy žijú z tých vstupných poplatkov 😉
@tinaslukaskom nie je to zial ziadna praca, presli sme si tym, vstupny poplatok platis teraz, potom ti poslu katalog prac, takze si zasa zaplatis dalsi katalog a dalsi a dalsi, ziadna praca, iba v dalsom a dalsom liste si objednavas katalog. a vzdy ti napisu, ze uz v dalsom katalogu si mozes vybrat konkretnu pracu. je to podvod, my sme mali vzdy od nich opeciatkovanu obalku a vzdy presne v telefonnom cisle bola akoze zle narazena, vzdy na tom istom mieste, aby si sa im nikdy nedovolala.
Uz 20 rokov denno denne su všade texty ze ake podvody o "praci z domu" ide.
Perá rúsky goralky ozdoby obalky a mrte ineho
A tie pera sa fakt vôbec doma skladali? Lebo ja mam dojem, že to je len povera či bajka