Ahojte. Je tu niekto kto robí práci z domu, formou označovania parfumov? Vidim toho plný internet ale podla mňa je to hlúposť. Lebo ponuka je 2200€. A musi sa za mesiac označit 1000 produktov.
@rozculena napísané bolo:
Dobrý deň, milý kandidát,
Som pán ----, asistent v EVAFLOR PARFUM. Do nášho tímu hľadáme dynamických, čestných a serióznych ľudí.
Pozícia zahŕňa balenie parfémov a označovanie flakónov z domu, s mesačnou mzdou 2200 €. Poskytnú sa všetky potrebné materiály (fľaše, olej, etikety, etiketovačka) a nevyžaduje sa žiadna špecifická kvalifikácia. Na označenie 100 škatúľ, čo zodpovedá 1 000 jednotkám, budete mať až 30 dní a budete zaškolení o používaní štítkovača. Poskytuje sa aj preddavok na mzdu vo výške 800 €.
Máte záujem o túto príležitosť? Ak áno, potvrďte to jednoduchým „áno“ alebo „nie“. Tešíme sa, že vás medzi nami privítame!
s pozdravom
Pán -----
Asistent, EVAFLOR PARFUM
A pýtajú si peniaze aby ti mohli fľaše a etikety dodať, že áno? 🙂 Zaplatíte im a pravdepodobne už od nich nebudete počuť. A ak Vám niečo pošlú, tak rátam že to budete musieť potom aj vy predať. Otravovať rodinu a priateľov na FB, aby Vás podporili vo Vašom "malom biznise", lebo zrazu máte na krku 1000 parfémov, ktoré "asistent v EVAFLOR PARFUM" nevezme naspäť. Mzdza je 2200€.... ak sa Vám tie šmejdy podarí predať.
Toto je taký veselý biznis model... vyrobím vec. Donútim zamestnancov, aby to kúpili vo veľkom. A ďalej je to už ich problém... Ale majú -možnosť- zarobiť si, lebo ten tovar "má" (akože) takú hodnotu a ja som im to predal za pár korún.
Takto žiadny seriózny zamestnávateľ nevystupuje. Napíšte áno alebo nie 😁 samozrejme, že je to odžub.
Alebo ma ešte napadá že to urobíte, pošlete im to a nájdu si tam nejaký problém, tak Vám nezaplatia, lebo to akože nebolo správne urobené.
Za mňa isto odžub.
Jasne 😁 operátor v automotive, ktorý sa narobí v hluku, prachu, v stoji 8 až 12 hodín, nočné, sviatky a víkendy zarobí priemerne 900 - 1500 eur brutto, ale tu ponúkajú za "označovanie" z domu 2200eur.
A ešte štýlom písania ako sloh na základnej škole.
táto ponuka sa k tebe dostala ako? Lebo mne to príde ako automaticky googlom preložené
Ludia su fakt hlupi ked si myslia ze za hentaku "uzasnu" robotu dostanu 2200€ 😂 ....za hentaky plat sa teda inak maka
Odkúpiš si tie parfumy a ostanú ti a potom ich predaj… alebo zaplatíš, aby ti niečo poslali vstupný poplatok a nikdy o nich nebudeš počuť. Viac možnosti asi nie je.
Neviem si predstaviť fungovanie takej firmy, čo nebude mať plniacu linku, ale niekto bude doma v kuchyni plniť fľaštičky, iný bude lepiť nálepky na fľaštičky a ďalší bude pečiatkovať dátum spotreby, nakoniec to znovu prevezú k štvrtej osobe a tá bude robiť výstupnú kontrolu flaštičiek či sedí objem, je nálepka aj dátum až potom to rozvezú do obchodov.
Výroba sa nikdy nerobí na home office, žeby zamestnancom rozvážali jednotlivé časti výrobku a každý doma niečo urobil a potom prevážali k ďalšiemu zamestnancovi aby urobil svoju časť práce.
to naozaj vetite tymto bludom?
No jasné, kamión domov dovezie škatule s polotovarmi a žena v kuchyni to bude baliť celý mesiac. Keď linka to spraví za hodinu 🤦, bez prevozu a míňania nafty a a potom ešte odvoz. Trt makový, takto to nefunguje
Niektorym ludom fakt chyba triezve rozmyslanie. 2200€ za takuto nekvalifikovanu robotu. Vlastne nekvalifikovany odrb.
@maranco a jeden fejkovy parfum vyjde potom na 200e.😁 Dolce Gabbana je šuviks.😂
čo to znamená označiť?